Închide meniul

Presa spaniolă, la picioarele lui Ianis Hagi după Columbia – România 3-2! Ce a scris Marca despre fiul lui Gică Hagi

Bogdan Stănescu Publicat: 27 martie 2024, 9:46

Reclamă
Presa spaniolă, la picioarele lui Ianis Hagi după Columbia – România 3-2! Ce a scris Marca despre fiul lui Gică Hagi

Presa spaniolă, la picioarele lui Ianis Hagi după Columbia - România 3-2!

Ianis Hagi, în Columbia - România 3-2 / Hepta

Presa spaniolă e la picioarele lui Ianis Hagi după Columbia – România 3-2! Marca a scris că fiul lui Gică Hagi a „revoluţionat România” atunci când a intrat pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii au remarcat că Ianis Hagi putea înscrie şi al doilea gol al său în acest meci, după ce a marcat pentru 3-1.

Presa spaniolă, la picioarele lui Ianis Hagi după Columbia – România 3-2

”Hagi a revoluționat România”, a titrat elogios Marca în cronica meciului.

”Repriza a doua a început cu parada lui Moldovan la șutul lui Luis Diaz, dar cu dominarea României, cu un mare Hagi. După o acțiune care s-a încheiat cu șutul pe lângă poartă al lui Cordoba, câteva minute mai târziu, Hagi a făcut 3-1 și a avut ocazia de a face 3-2, dar mingea a trecut pe lângă bară. Ultimele minute au fost cu ocazii de ambele părți și un gol de la Tănase care a dus scorul la 3-2. Victorie pentru Columbia”, a relatat publicaţia spaniolă.

Ianis Hagi a fost lăudat şi de către selecţionerul României pentru evoluţia din meciul cu Columbia. Fiul lui Gică Hagi a schimbat complet soarta partidei atunci când a intrat pe teren. A marcat un gol, a pasat excelent pentru Drăguş, care putea înscrie şi el, şi a executat o lovitură liberă care putea aduce un nou gol pentru România.

Reclamă

Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori

Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România a fost condusă cu 3-0, dar a revenit fabulos pe finalul partidei. Ianis Hgai şi Florin Tănase au marcat golurile tricolorilor.

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0. Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu. Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezecee minute.

Reclamă 4 / 0/3

ROMÂNIA: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Opruţ – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Moruţan, Alibec, Mihăilă.

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Niță, 16. Aioani – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 19. Drăguș, 20. Man, 22. Racovițan, 23. Sorescu, 24. Olaru, 25. Fl. Coman, 26. Șut, 27. Fl. Tănase

COLUMBIA: C. Vargas – D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Lerma, Rios – J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz – J. Cordoba

Rezerve: D. Ospina, A. Montero – S. Arias, Castano, Cassierra, Carrascal, Cabal, C. Gomez, Mosquera, Borre, Quintero, Asprilla, Fuentes, Portilla, G. Puerta

Selecționer: Nestor Lorenzo

Edi Iordănescu, încântat de Ianis Hagi după golul cu Columbia: „A transmis încredere şi personalitate! Merită să joace la club”

Edi Iordănescu a fost încântat de Ianis Hagi după golul cu Columbia. Hagi a intrat în a doua repriză şi a reuşit să marcheze primul gol al României. Pentru România a mai marcat şi Florin Tănase, în prelungirile partidei.

Reclamă

Edi Iordănescu e de părere că Ianis Hagi merită să joace mai mult şi la echipa de club. Selcţionerul României a analizat şi prestaţia echipei din meciul cu Columbia şi a spus că este mulţumit.

„A fost un test foarte util. Şi mi l-am dorit, aşa cum am spus şi înaintea jocului. Este o echipă completă. Are forţă, viteză, tehnică şi cultură tactică pentru că au jucători care joacă în Europa. E o forţă, nu întâmplător au câştigat împotriva Germaniei, Spaniei şi Braziliei. Asta am vrut, să ne chinuie puţin. Am primit răspunsuri la întrebările pe care le aveam. Am folosit aceste două jocuri din toate punctele de vedere ca nişte teste.

„Nici Brazilia, nici Spania şi nici Germania nu au tras pe poarta Columbiei mai mult de 3 ori”

Statistica ne-a spus că nici Brazilia, nici Spania şi nici Germania nu au tras pe poarta Columbiei mai mult de 3 ori. Noi am tras de 4 ori. Am primit gol foarte rapid, după o acţiune pe care trebuia să o finalizăm. Am primit gol repede şi ne-am pierdut un pic încrederea. În repriza a doua am încercat altceva. Banca a intrat foarte bine, am avut situaţii, puteam să mai marcăm. Una peste alta eu mă declar mulţumit.

„Luam în calcul să începem cu Ianis Hagi”

Suntem la un nivel şi mai trebuie să creştem. Columbia este o forţă mondială. E foarte important ca băieţii să meargă la cluburi şi să joace cât mai mult. Nu poţi să fii la nivelul acesta decât dacă alergi, dacă poţi să te lupţi. Avem şi excepţii de la regulă. Ianis, în ciuda minutelor extrem de puţine de la club, a intrat şi a impactat imediat şi a fost jucătorul care a transmis încredere şi personalitate când a intrat.

Îmi doresc ca el să dea un mesaj pentru clubul lui, să meargă şi să primească şanse pentru că le merită. Vă spun că luam în calcul să începem cu el, dar îl expuneam să joace la 4 zile distanţă. Nu a jucat luni întregi şi m-am gândit că este un risc. M-am gândit să intre cu prospeţime în a doua repriză. Îmi doresc să ca el să joace la club, dar ştiu că nu e uşor să joci în Primera”, a spus Edi Iordănescu după Columbia – România 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și