Închide meniul

Ianis Hagi, vedetă în Scoţia, după Rangers-Dundee 4-1: "O atingere inteligentă". Fiul "Regelui" este deja calificat în Champions League

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 17:49

Reclamă
Ianis Hagi, vedetă în Scoţia, după Rangers-Dundee 4-1: "O atingere inteligentă". Fiul "Regelui" este deja calificat în Champions League

profimediaimages

Ianis Hagi a marcat primul gol în Rangers - Dundee 4-1

Ianis Hagi a fost titular şi a jucat 63 de minute în meciul Rangers-Dundee 4-1. Românul a fost cel care a deschis drumul gazdelor spre victorie, cu un gol norocos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, al şaselea gol al sezonului, în Rangers – Dundee 4-1

Hagi a fost notat cu 6 în The Sun. Doar Balogun (8) şi Goldson (7) au primit mai mult. "A avut o atingere inteligentă, care l-a învins pe portarul lui United", a fost lăudat Ianis.

"Golurile lui Ianis Hagi şi Ryan Kent din prima repriză au liniştit-o pe Dundee. (…) Ianis a arătat multă prezență de spirit ca să devieze un șut al lui Aribo", a scris şi Glasgow Times.

Reclamă

Ianis a ajuns la şase goluri în actualul sezon: cinci în campionat şi unul în Europa League. În meciul cu Dundee, el a avut un singur şut la poartă, cel din care a marcat. A mai adunat 26 de pase reuşite, din 44 de atingeri. ”E dinamită! Avem un star pe partea dreaptă", a scris unul dintre fanii scoţienilor, pe Twitter.

Rangers, calificată în Champions League şi la trei victorii de câştigarea campionatului

Cu succesul de astăzi, Rangers a ajuns la 82 de puncte din 30 de meciuri. Următoarea clasată, Celtic are 64 de puncte din 29 de meciuri.

Rangers este calificată matematic în Champions League şi se află la doar trei victorii de al 55-lea titlu din istorie. Ianis a mai jucat în Champions League, în urmă cu două sezoane, cu belgienii de la Genk.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și