Închide meniul

Ianis Hagi, veşti îngrijorătoare. Anunţul făcut de Steven Gerrard: „Nu ştiu când va reveni!”

Publicat: 6 august 2021, 18:11

Reclamă
Ianis Hagi, veşti îngrijorătoare. Anunţul făcut de Steven Gerrard: „Nu ştiu când va reveni!

Ianis Hagi, veşti îngrijorătoare după accidentarea din prima etapă a campionatului Scoţiei

Profimedia

Antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, a oferit veşti îngrijorătoare despre Ianis Hagi. Românul încă nu şi-a revenit după accidentarea suferită pe 31 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, veşti îngrijorătoare

Gerrard a vorbit pentru jurnaliştii scoţieni, înaintea partidei de mâine dintre Dundee United şi Rangers.

„Da, vom fi din nou fără Ianis Hagi. (…) Nu știu când va reveni, am fost întrebat des despre asta”, a declarat Gerrard în conferinţa de presă postată pe contul de Twitter al clubului.

Ianis Hagi a ratat şi meciul din preliminariile Champions League, cu Malmo, dar speră să fie pe teren în etapa a treia a campionatului. Rangers va reveni pe Ibrox, iar tribunele vor putea fi din nou pline, după ridicarea restricţiilor.

Reclamă
Reclamă

„Capacitate maximă pe Ibrox”, a fost mesajul redistribuit de Ianis Hagi pe Twitter.

Ianis Hagi, primul gol în noul sezon pentru Rangers

Ianis Hagi a marcat primul gol al lui Rangers în noul sezon al campionatului din Scoţia. Românul a punctat în victoria, 3-0 cu Livingston, dar a ieşit accidentat după doar o jumătate de oră.

Reclamă

„Avem obiective noi. Vreau să joc cât mai bine în acest sezon. Vreau să am acelaşi număr de goluri şi pase de gol. Mă simt mai puternic şi vreau să ajut echipa. Trebuie să câştigăm fiecare meci”, a declarat Ianis Hagi la finalul meciului, potrivit Sky Sports Football.

În vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi a jucat până acum 92 de meciuri în tricoul lui Rangers, alături de care a cucerit sezonul trecut primul său titlu de campion.

Ianis Hagi, interviu inedit în Scoţia

Hagi a marcat 24 de goluri pentru scoţieni şi a oferit 14 pase decisive. El a povestit în presa din Marea Britanie cât de greu i-a fost să se acomodeze.

„A fost dificil, la început, să mă obişnuiesc cu accentul de aici. Totuşi, acum încep să înţeleg aproape totul. Mi-a luat ceva timp, dar încă nu folosesc nicio expresie scoţiană, precum ‘wee’. Vremea este diferită în comparaţie cu ceea ce eram obişnuit. Ploua foarte mult dar, ţinând cont de viaţa pe care o trăim aici, jucând din trei în trei zile, nu prea ai timp să te gândeşti la vreme”, a explicat Ianis Hagi, luna trecută, în The Guardian.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:14

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la China Smash 2024, LIVE în AntenaPLAY, la dublu mixt

16:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Johor DT – Shanghai Shenhua, ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

15:49

„Sună ca dracu!” Marian Iancu, un nou atac la adresa lui Dan Şucu: „Pericolul e la tribuna VIP. Pentru el nu contaţi”

15:46

Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”

15:42

Ce cotă poate avea Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025, primul ei Grand Slam de la revenire

15:13

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Dueluri de foc în Champions League! Programul zilei

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și