Închide meniul
NEWS ALERT

Tragere la sorți | FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi şi-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2022, 14:22

Tragere la sorți | FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi şi-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League

Tragere la sorți | FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi își află azi adversarele

Conference League, a 3-a competiție inter-cluburi din Europa / UEFA

Tragere la sorți | FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi şi-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League. Tragerea a putut fi urmărită în format LIVE TEXT, de la ora 14:00, pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 14:24: FCSB va evolua împotriva învingătoarei dintre FC Saburtalo (Georgia) şi FK Partizani (Albania). Returul va avea loc la Bucureşti. Turul va avea loc pe 21 iulie, iar returul pe 28 iulie.

Update 14:22: Universitatea Craiova o va întâlni pe Vllaznia, din Albania şi va disputa meciul retur pe teren propriu. Turul va avea loc pe 21 iulie, iar returul pe 28 iulie.

Reclamă

Update 14:19: Sepsi o va întâlni pe teren propriu în manşa tur pe învingătoarea dintre Olimpija Ljubjana şi Differdange. Turul va avea loc pe 21 iulie, iar returul pe 28 iulie.

Update 14.15: CFR şi-a aflat posibilul adversar din Conference League, acolo unde se va duela cu finalista barajului pentru primul tur UEFA Champions Leaague. Clujenii vor disputa acest meci dacă vor fi învinşi în primul tur al preliminariilor UCL.

Reclamă 4 / 0/3

Update 14:00: Începe tragerea la sorţi pentru duelurile din turul 2 preliminar al Europa Conference League

Ştirea iniţială

FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe se pregătesc pentru debutul în preliminariile UEFA Conference League. Astăzi, cele 3 echipe din Liga 1 își vor afla adversarele din turul 2 preliminar al competiției.

Tragere la sorți | FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi își află astăzi adversarele din turul 2 preliminar al Conference League

FCSB și Universitatea Craiova au fost repartizate în urna capilor de serie și vor avea parte de adversari mai accesibili. Nu același lucru se poate spune și despre Sepsi, câștigătoarea Cupei României. Covăsnenii se vor afla în urna non-capilor de serie și ar putea da peste Young Boys sau Rapid Viena.

Meciurile din turul secund al Conference League se vor disputa pe 21 iulie (turul), respectiv 28 iulie (returul).

Posibili adversari FCSB:

Dinamo Minsk (Belarus) / Decic (Muntenegru)
Aris Limassol (Cipru)
Saburtalo (Georgia) / Partizani (Albania)
Makedonija GP Skopje (Macedonia de Nord)
Velez (Bosnia și Herțegovina)

Reclamă

Posibili adversari Universitatea Craiova:

Konyaspor (Turcia)
PFC Zira (Azerbaidjan)
Ararat-Armenia (Armenia)
Kisvarda (Ungaria)
Vllaznia (Albania)

Posibili adversari Sepsi:

Young Boys (Elveția)
Flora Tallinn (Estonia) / Seinajoki (Finlanda)
Rapid Viena (Austria)
Osijek (Croația)
NK Olimpija Ljubljana (Slovenia) / Differdange (Luxemburg)

Programul meciurilor din preliminariile Conference League

Mihai Stoica, mesaj clar pentru Gigi Becali despre Jefte Betancor

Mihai Stoica a avut mesaj clar pentru Gigi Becali. Patronul îl vrea la FCSB pe Jefte Betancor, atacantul de la Farul Constanţa cotat la 1.6 milioane de euro, dar managerul general al roş-albaştrilor nu crede că acesta poate evolua la gruparea roş-albastră.

„Regele” l-a luat pe Betancor gratis după despărţirea de Voluntari, iar Gigi Becali regretă acum că nu l-a observat de când evolua pentru ilfoveni. Forma lui a explodat la Farul, pentru care a înscris 16 goluri şi a oferit şi două assist-uri, în 36 de partide.

Gigi Becali îl vrea pe Jefte Betancor la FCSB. Totuşi, finanţatorul roş-albaştrilor se teme că Gică Hagi va cere o sumă şi mai mare pentru transferul spaniolului de 28 de ani.

„Nu, nu am tatonat terenul în zona asta. La CFR au fost trei jucători de număr nou, Debeljuh, Dugandzic, Buş. Dintre cei trei a jucat doar Debeljuh, toţi trei de acelaşi profil, puternici, cu spatele la poartă. Jefte e de profil diferit, nu l-am văzut mult jucând cu spatele la poartă. Nici Birligea n-a jucat, a jucat în stânga, în locul lui Petrila.

Poate Petrescu vrea să schimbe puţin, să joace mai combinativ. La Hagi se joacă un fotbal diferit, dar diferit şi de ce se joacă la CFR. Dacă nu ai decât patru pe un post, îl aduci şi pe al cincilea (n.r. – râde).

Îl aduci pe Jefte, un Jefte, iar Tănase trece inter, Olaru inter dreapta. Coman extremă stângă. Da, toată lumea trebuie să joace. Când ai dat 3 milioane pe un jucător… Şi Octavian? E inter, trebuie să joace inter. La noi e clar că trebuie să joace, din toate raţiunile, Tănase, Coman, Olaru, Octavian Popescu, trebuie să joace. Cordea mai e în dreapta sau Vali Gheorghe, iar în dreapta Jefte nu poate juca acolo.

Îl avem şi pe Ianis Stoica, iar el trebuie să capete minute mai multe, trebuie să-i facem bărbaţi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și