Închide meniul

„Îl adunam de la manele ca să îl scap de Piţucă!” Războiul declanşat fără să vrea de Mihai Stoica

Reclamă

Publicat: 15 iulie 2021, 12:26

„Îl adunam de la manele ca să îl scap de Piţucă! Războiul declanşat fără să vrea de Mihai Stoica

Mihai Stoica, ironii pentru fanii rapidişti

Hepta

Mihai Stoica a cerut, ieri, într-o conferinţă de presă, ca FCSB să nu mai fie alungată din Bucureşti. El a anunţat că s-a depus o cerere de a juca pe stadionul „Arcul de Triumf”, atunci când Arena Naţională va deveni indisponibilă, dar nu a exlus varianta Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îl adunam de la manele ca să îl scap de Piţucă!” Războiul declanşat fără să vrea de Mihai Stoica

„Am văzut că și el (n.r. Mihai Stoica) spune Steaua, dar pe bluza lui și pe spate, pe panouri, scrie FCSB. E greu să joace pe Ghencea! Dacă ajunge să joace acolo, îmi dau demisia. Am mai spus-o și îmi păstrez linia. Așa am fost toată viața!

Există un proces între cele două părți. E greu să existe o discuție despre asta. E imposibil să vină și Dinamo. S-au făcut stadioane. De ce nu se duc să joace pe Giulești, la Arcul de Triumf?”, a reacţionat Iulian Miu, la Telekom Sport.

Declaraţiile lui Miu au fost taxate de liderul suporterilor lui FCSB, Gheorghe Mustaţă.

„În ce calitate a vorbit acest Miu? Știe cineva cu ce oare se ocupă el la CSA? Nu știe nimeni. De el nici măcar nu vrea să audă Oprița în staff-ul său de la prima echipă, iar Miu știe bine asta. Lucrează pe la birouri? Ca ce?

Reclamă

Să se ducă pe la copii după Ogăraru, dar stai că nici acolo nu îl primește nimeni. Ce să îi învețe el pe copii? Să joace manele? La manele se pricepe cel mai bine Miu. Știe el locul ăla de unde îl adunam de pe la manele ca să îl scap de Pițurcă. Știe să joace și o sârbă, dar și o horă. Le asta trei se cam descurcă”, a declarat Mustaţă, potrivit prosport.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și