Închide meniul
EXCLUSIV

„Îl regretă şi acum!!” Culisele transferului lui Radu Drăguşin la Juventus! Cum l-a ratat Atletico Madrid

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 10:57

Reclamă
„Îl regretă şi acum!! Culisele transferului lui Radu Drăguşin la Juventus! Cum l-a ratat Atletico Madrid

Culisele transferului lui Radu Drăguşin la Juventus

Radu Drăguşin, în timpul unui antrenament la Tottenham/ Profimedia

S-au aflat culisele transferului lui Radu Drăguşin la Juventus. Mihai Badea, antrenorul pe care fundaşul l-a avut la Regal Sport, a dezvăluit cum internaţionalul român ar fi putut ajunge chiar la Atletico Madrid, până să semneze cu „Bătrâna Doamnă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a semnat în această iarnă cu Tottenham, devenind cel mai scump jucător român. Spurs a plătit în schimbul lui suma de 30 de milioane de euro.

Culisele transferului lui Radu Drăguşin la Juventus

Mihai Badea a dezvăluit că Regal Sport, clubul la care a activat Radu Drăguşin cinci ani, era într-un parteneriat cu Atletico Madrid. Badea a dezvăluit că după ce fundaşul s-a transferat la Juventus, oficialii madrileni s-au interesat de el şi au regretat faptul că s-a transferat la Torino şi nu a ajuns în capitala Spaniei.

De asemenea, Mihai Badea a mai dezvăluit şi cum scouterii lui Juventus l-au descoperit pe Radu Drăguşin. Acesta a transmis că italienii au pus ochii pe fundaşul român la un meci al naţionalei de tineret.

„(N.r. Sport Regal a avut o colaborare cu Atletico Madrid) Sunt convins că cei de la Atletico Madrid regretă. Când a ajuns la Juventus, au întrebat dacă el a fost jucătorul nostru. Ei aveau prima opţiune de a-l transfera, prin contractul pe care îl aveam cu ei. Nu au activat acea clauză, astfel că Radu a ajuns la Juventus. El a urmat paşii pe care trebuia să-i parcurgă un fotbalist, pentru a ajunge în fotbalul mare.

Reclamă

Juventus l-a văzut la un turneu de dezvoltare al naţionalei. A fost un turneu puternic. Atunci l-ar fi văzut, l-au contactat pe Florin Manea, iar prin el, a ajuns la un club precum este Juventus.

Faptul că a ajuns la Juventus, să împartă vestiarul cu doi fundaşi puternici (n.r. Bonucci şi Chiellini), nu e întâmplător. Era de calapodul celor doi. În Românida, îl comparai cu unul dintre ei. Era un „câine” la antrenament şi în timpul meciurilor”, a declarat Mihai Badea, pentru AntenaSport.

Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a refuzat-o pe Bayern

Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a anunțat de ce a refuzat-o pe Bayern pentru a semna cu Tottenham. Internaționalul român a vorbit despre oferta primită de la campioana Germaniei, pe ultima sută de metri. Drăgușin a dezvăluit care a fost principalul motiv pentru care a ales să îmbrace tricoul lui Spurs.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un interviu pentru AFP, Drăgușin a afirmat că își dorea cu orice preț să ajungă în Anglia. „Visul meu era să ajung să joc în Premier League„, a ținut să precizeze fundașul în vârstă de 21 de ani. Discuția purtată cu Ange Postecoglou l-a convins că Tottenham este alegerea cea mai bună pentru el.

„Da, a fost alegerea justă (n.r. dacă a refuzat-o pe Bayern). Am semnat cu Tottenham pentru că am simțit că era pasul potrivit pentru mine și am avut o discuție bună și cu antrenorul. Am aflat că mă doreau de mai multă vreme și nu s-au gândit la mine doar cu o lună înaintea deschiderii ferestrei de mercato.

Am crezut cu adevărat în această echipă și am impresia că este mediul ideal să îmi continui cariera și să progresez pe acest stadion incredibil și lângă colegi minunați. Mă gândesc că echipa și băieții de aici sunt pe o traiectorie bună. Simt că alăturându-mă lor mă va ajuta foarte mult. Doar cerul e limita. Sperăm să ajungem cât mai sus în campionat„, a declarat Radu Drăgușin pentru AFP, citat de gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și