Închide meniul

Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a refuzat-o pe Bayern: „De asta am semnat cu Tottenham! Doar cerul mi-e limita”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2024, 18:08

Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a refuzat-o pe Bayern: „De asta am semnat cu Tottenham! Doar cerul mi-e limita

Conducerea de la Genoa a rupt tăcerea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăgușin, la debutul pentru Tottenham / Profimedia

Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a anunțat de ce a refuzat-o pe Bayern pentru a semna cu Tottenham. Internaționalul român a vorbit despre oferta primită de la campioana Germaniei, pe ultima sută de metri. Drăgușin a dezvăluit care a fost principalul motiv pentru care a ales să îmbrace tricoul lui Spurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu pentru AFP, Drăgușin a afirmat că își dorea cu orice preț să ajungă în Anglia. „Visul meu era să ajung să joc în Premier League„, a ținut să precizeze fundașul în vârstă de 21 de ani. Discuția purtată cu Ange Postecoglou l-a convins că Tottenham este alegerea cea mai bună pentru el.

Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a refuzat-o pe Bayern

Drăgușin va încasa un salariu anual de aproximativ 3 milioane de euro pe an. Ar fi primit mai mulți bani dacă alegea să ajungă la Bayern.

Da, a fost alegerea justă (n.r. dacă a refuzat-o pe Bayern). Am semnat cu Tottenham pentru că am simțit că era pasul potrivit pentru mine și am avut o discuție bună și cu antrenorul. Am aflat că mă doreau de mai multă vreme și nu s-au gândit la mine doar cu o lună înaintea deschiderii ferestrei de mercato.

Am crezut cu adevărat în această echipă și am impresia că este mediul ideal să îmi continui cariera și să progresez pe acest stadion incredibil și lângă colegi minunați. Mă gândesc că echipa și băieții de aici sunt pe o traiectorie bună. Simt că alăturându-mă lor mă va ajuta foarte mult. Doar cerul e limita. Sperăm să ajungem cât mai sus în campionat„, a declarat Radu Drăgușin pentru AFP, citat de gsp.ro.

Reclamă

Drăgușin a debutat în tricoul lui Tottenham cu Manchester United. A fost trimis în teren de Ange Postecoglou în minutul 85 al partidei de pe Old Trafford. Cel mai scump jucător român l-a înlocuit pe Oliver Skipp.

Radu Drăgușin a primit 1.5 milioane de euro la semnătură, după ce a acceptat oferta lui Tottenham. Gary Neville i-a lăudat pe șefii lui Spurs pentru transferul lui Radu Drăgușin.

În legătură cu transferul lui Drăgușin, te gândești cum de s-a întâmplat? Cum de Tottenham și-a creat un lot atât de bun? Un transfer extraordinar, antrenorul a fost foarte inspirat. A creat un mix extraordinar pentru a construi o echipă atât de bună, are trei fundași foarte buni și tineri, pe Radu Drăgușin, Cristian Romero și Micky van de Ven” a declarat Gary Neville, la Sky Sports.

Reclamă 4 / 0/3

Dorin Goian, mesaj clar despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Dorin Goian a analizat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, şi a tras concluziile. Fostul internaţional este de părere că fundaşul român a făcut alegerea bună, atunci când i-a spus pas lui Bayern şi a semnat cu londonezii.

Nu știu cât ar fi jucat la Bayern, de altfel nu știm nici cât va juca la Tottenham. Cu siguranță, a contat și decizia lui, faptul că a ales Premier League. La urma urmei, este cel mai bun campionat din lume. Chiar dacă nu te impui la Tottenham, cred că poți juca după aceea oriunde, după ce ai trecut prin Premier League.

Același lucru s-ar putea spune și despre Bayern, doar că Germania este într-un oarecare regres, din punctul meu de vedere. Premier League rămâne, totuși, Premier League”, a declarat Dorin Goian, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și