Închide meniul

„Îl ştiu om de cuvânt!”. Şefii lui CFR Cluj nu vor să îl lase pe Dan Petrescu la naţională. Mesaj pentru Răzvan Burleanu: „Federaţia îşi permite clauza de reziliere”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2021, 12:10 / Actualizat: 14 decembrie 2021, 18:52

„Îl ştiu om de cuvânt!. Şefii lui CFR Cluj nu vor să îl lase pe Dan Petrescu la naţională. Mesaj pentru Răzvan Burleanu: „Federaţia îşi permite clauza de reziliere

Dan Petrescu are mari probleme. CFR Cluj, învinsă de FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Neluţu Varga a acceptat ca negocierile să aibă loc, dar Cristi Balaj critică tactica aleasă de Burleanu. Preşedintele lui CFR Cluj se aşteaptă ca Dan Petrescu să rămână în Gruia până la finalul contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj speră ca Dan Petrescu să rămână la CFR Cluj: „Mi-a promis!”

Mihai Stoichiţă a ţinut să asigure că FRF nu va plăti clauza de reziliere pe care o are Dan Petrescu la CFR Cluj. Suma se ridică la 600.000 de euro.

Dan Petrescu este un antrenor aflat sub contract la CFR Cluj. Eu când am venit mi-a promis că vom fi împreună în următorii doi ani şi jumătate. Eu îl ştiu un om de cuvânt, vă spun ce am discutat cu el. Să vorbeşti cu un antrenor aflat sub contract când mai sunt două săptămâni de jucat… să dezvolţi un asemenea subiect, fără să mai ai răbdare, mi se pare… s-a creat o situaţie delicată. Să o manageriem înaintea meciului cu Chindia… putea să se mai aştepte, din punctul meu de vedere.

Am fost ospitalieri şi eleganţi (n.r. acceptul oferit de Neluţu Varga). Probabil că se putea aştepta. Dan Petrescu are o clauză de reziliere pe care Federaţia şi-o permite dacă îşi doreşte neapărat să o ia. Dan Petrescu merită mult mai mult… dacă îl doresc cu adevărat nu ar trebui să fie o problemă.

Eu sunt subiectiv în ceea ce-l priveşte. Dacă aş fi fost factor de decizie, aş fi aşteptat şi aş fi discutat atunci pentru prima dată cu Dan Petrescu„, a declarat Cristi Balaj la digisport.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu a negociat iniţial cu Mirel Rădoi, dar nu l-a putut convinge să rămână pe banca primei reprezentative. Nici Gică Hagi şi Răzvan Lucescu nu au acceptat postul de selecţioner.

Citește și:

Dan Petrescu, în corzi după negocierile cu FRF

Dan Petrescu crede că incertitudinea care planează asupra antrenorului îi afectează pe jucătorii lui CFR Cluj. „Bursucul” va purta discuția finală cu Neluțu Varga la sfârșitul lunii decembrie.

Patronul a vorbit cu cei de la Federaţie. Cei de la FRF au vrut să mă vadă şi el şi-a dat acceptul. Au venit, au vorbit cu mine… după eu nu am mai vorbit cu nimeni, nici cu Federaţia, nici cu patronul. Am transmis patronului că vreau să mă concentrez la aceste meciuri 100%, să le câştigăm. După, normal, când se termină, o să avem o discuţie şi o să vedem ce se întâmplă în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Ce am vorbit acolo rămâne între noi. Eu am vorbit cu oamenii din club să ne auzim pe 20 (n.r. decembrie). Dar nu vreau să mai zic ceva, se va interpreta orice spun. Eu mai am trei meciuri foarte importante şi poate mai am încă trei ani, nu ştiu. Mai am trei ani contract. Cred că întâlnirea asta nu mi-a făcut bine, nu trebuia să se întâmple. Dar dacă cei de la Federaţie au vrut să mă vadă şi patronul a fost de acord, a trebuit să accept şi eu. Nu puteam să refuz.

Pe mine m-a întrebat un jucător dacă mă duc, dar nu-i spun numele… la restul le-am spus să se concentreze la meci, să nu citească prea mult ziarele. (Reporter: un internaţional?) Nu e român, oricum!”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Recomandări
  • Cristi Balaj îşi doreşte ca Dan Petrescu să rămână la CFR Cluj
  • Preşedintele campioanei, nemulţumit de tactica aleasă de Răzvan Burleanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și