Închide meniul

Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB! Ce-i lipsește echipei lui Gigi Becali: „E greu fără să ai un astfel de jucător!” Doi fotbaliști puși la zid de „Mister”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 8:42

Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB! Ce-i lipsește echipei lui Gigi Becali: „E greu fără să ai un astfel de jucător! Doi fotbaliști puși la zid de „Mister

Ilie Dumitrescu a analizat echipa națională

Profimedia

Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB, din meciul cu Karagandy. „Mister” a ajuns la concluzia că echipa lui Gigi Becali are nevoie de un număr 9, de un pivot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că în momentul când ai numai jucători cu o tehnică bună în teren, ai nevoie și de un pivot. Sunt momente în care dezvolți foarte bine acțiunile. I-am văzut pe Valentin Crețu, Octavian Popescu, Cordea apelând la centrări, dar fără să ai un jucător care să apară foarte bine la finalizare…. E greu„, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

„Peluza Nord Steaua” a susținut FCSB

Mi-a plăcut şi vârf, dar ajunge mingea mai sus acolo? Este dificil când bagi copii în echipă„, a spus Florin Tănase, după FCSB – Şahtior Karagandy 1-0. Căpitanul FCSB a fost de multe ori nevoit să coboare să își ia mingile singur.

6.000 de fani au asistat la meciul de debut al celor de la FCSB în Conference League. Tănase și compania au avut parte de sprijinul celor de la „Peluza Nord Steaua”.

Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB

Ilie Dumitrescu l-a arătat cu degetul pe Florin Tănase pentru preluările făcute. „Mister” l-a pus la zid pe Iulian Cristea, a cărui greșeală putea să o coste pe FCSB victoria.

Reclamă

„Tănase a greșit preluarea de două ori, în situații în care ar fi putut să fie cu fața spre poartă.  La un moment dat au vrut să le dea și tinerilor o șansă, să fie văzuți în Europa, crezând că le mai dau un gol sau două. Nu a fost așa pentru că au apărut și greșeli.

A fost greșeala lui Iulian Cristea, mare de tot, putea să îi coste pe cei de la FCSB, dar Vlad a avut o intervenție bună„, a mai spus Ilie Dumitrescu.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și