Închide meniul

Ilie Dumitrescu știe ce problemă are Ianis Hagi: ”Este pus în oglinda tatălui său!”

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 5:11

Ilie Dumitrescu știe ce problemă are Ianis Hagi: ”Este pus în oglinda tatălui său!”

DPA Images / Andrew Milligan via hepta

Ilie Dumitrescu știe ce problemă are Ianis Hagi: ”Este pus în oglinda tatălui său!”

  • Dumitrescu îl sprijină pe Ianis
  • Fostul fotbalist are în continuare încredere în fiul lui Gică Hagi
  • Dumitrescu știe de ce Ianis nu s-a remarcat la un nivel înalt

Dumitrescu i-a urmărit meciurile lui Ianis de la Genk și Rangers, însă crede că Steven Gerrard nu l-a sprijit foarte mult ca să capete încredere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu, despre Ianis: ”Nu i s-a dat șansa de a evolua”

"Eu cred că nu i s-a dat şansa de a evolua la Genk ca să îşi arate calităţile. S-a văzut că, în toate evoluţiile sale la Rangers, Ianis a fost ok, nu a fost inconstant, chiar dacă a jucat 15 minute la început. El trebuie să facă diferenţa în ultimii 20 de metri şi şi-a asumat asta.

Dar joacă într-o poziţie în care nu poate să îşi pună prea mult calităţile în evidenţă, în banda dreaptă. El mai are un rol, să acopere foarte mult banda când se pierdea mingea”, a declarat Dumitrescu pentru Digi Sport.

Reclamă

Dumitrescu știe de ce Ianis nu s-a remarcat la un nivel înalt

Ilie Dumitrescu crede că Ianis nu s-a remarcat pentru că este comparat de multe ori cu Gică Hagi, tatăl său. Mai mult, fostul fotbalisti este de părere că dacă Ianis avea explozie, ar fi jucat la Real Madrid sau Barcelona.

"Are o singură problemă Ianis Hagi: este pus în oglindă cu tatăl său. Dacă vorbim de biomecanica de lovire a balonului, Ianis nu se poate ridica la nivelul lui Gică, cu şuturile acelea de la distanţă şi cu tot ce făcea el.

Reclamă

Dacă Ianis avea acea explozie ca a lui Gică, el era acum la Barcelona sau la Real Madrid. Ianis e cerebral, are maturitate în joc, dar să nu ne aşteptăm de la el să scoată 3-4 jucători din joc”, a mai spus Dumitrescu pentru sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024