Închide meniul

Ilie Dumitrescu, uluit când a aflat că Mircea Rednic a făcut infarct. Detaliul care l-a făcut să exclame: „Are nouă vieţi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2023, 23:07

Ilie Dumitrescu, uluit când a aflat că Mircea Rednic a făcut infarct. Detaliul care l-a făcut să exclame: „Are nouă vieţi!

Ilie Dumitrescu, uluit când a aflat că Mircea Rednic a făcut infarct

Ilie Dumitrescu, reacţie după ce Mircea Rednic a fost operat / Colaj Profimediaimages

Ilie Dumitrescu a rămas uluit când a aflat că Mircea Rednic a făcut infarct şi că a avut nevoie de o operaţie pe cord. „Mister” a comentat ştirea tristă care a făcut înconjurul României. Medicii i-au montat un stent antrenorului de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al naţionalei României a rămas surprins de un detaliu. Mircea Rednic a resimţit dureri în piept în timpul meciului cu FCSB, de luni. A ajuns la spital abia la două zile distanţă.

Ilie Dumitrescu, uluit când a aflat că Mircea Rednic a făcut infarct

Am jucat contra lui, colegi la echipa națională. Sănătate. Mi se pare foarte puternic Mircea Rednic. Pare incredibil. Mircea Rednic are nouă vieți. Să simți luni la meci, să stai marți și să ajungi tocmai miercuri la spital. Are o inimă bună, e lucrată. Inimă de sportiv”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Şi Ionel Dănciulescu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă „Puriul”.

Am avut o relație bună. Îi urez multă sănătate. Am lucrat și din postura de jucător, și din postura de conducător. Multă sănătate, să se recupereze cât mai repede.

Reclamă

Nici nu am îndrăznit să-l spun, pentru că în momentele astea are nevoie de liniște, i-am dat doar un mesaj. Sper să fie bine și să revină cât mai repede pe teren”, a spus şi fostul atacant al lui Dinamo.

Şi Mircea Lucescu a suferit un infarct în 2009, când era antrenorul lui Şahtior. „Il Luce” a avut o primă reacţie la anunţul veştii că Rednic a trecut prin probleme similare.

Nu auzisem ce s-a întâmplat. Mircea Rednic a făcut infarct? Stenturi am şi eu două, sunt normale… trei am! Nu pot să comentez mai mult pentru că nu ştiu, o să vorbesc întâi cu el. Vreau întâi să vorbesc cu el„, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Prima fotografie cu Mircea Rednic, în spital, după operaţia la inimă

Mircea Rednic a fost operat şi este în afara oricărui pericol. „Puriului” i-a fost aplicat un stent la inimă. Tehnicianul va petrece următoarele trei zile în spital, pentru recuperare.

Rednic a fost vizitat în spital chiar de primarul Aradului. Călin Bibarț a postat o imagine alături de antrenorul UTA-ei pe contul său de Facebook.

I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, de îndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite!„, a fost mesajul postat de primar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și