Închide meniul
EXCLUSIV

Cum a reacţionat Mircea Lucescu când a aflat că Mircea Rednic a suferit un infarct: „Am şi eu trei stenturi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2023, 17:01

Reclamă
Cum a reacţionat Mircea Lucescu când a aflat că Mircea Rednic a suferit un infarct: „Am şi eu trei stenturi!

Cum a reacţionat Mircea Lucescu când a aflat că Mircea Rednic a suferit un infarct

Mircea Lucescu şi Mircea Rednic / Colaj Hepta

Cum a reacţionat Mircea Lucescu când a aflat că Mircea Rednic a suferit un infarct în timpul meciului UTA – FCSB, scor 2-1, din etapa a 7-a a Ligii 1. „Il Luce” a trecut prin probleme similare în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a resimţit dureri în piept şi a fost supus unui control. Medicii au constatat că „Puriul” are nevoie de o operaţie de urgenţă şi i-a fost montat un stent.

Cum a reacţionat Mircea Lucescu când a aflat că Mircea Rednic a suferit un infarct

Vestea l-a luat prin surprindere pe Mircea Lucescu, care s-a ferit să ofere prea multe declaraţii. Şi-a dorit întâi să îl sune pe cel alături de care a cucerit titlul cu Dinamo, în 1990.

Nu auzisem ce s-a întâmplat. Mircea Rednic a făcut infarct? Stenturi am şi eu două, sunt normale… trei am! Nu pot să comentez mai mult pentru că nu ştiu, o să vorbesc întâi cu el. Vreau întâi să vorbesc cu el„, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Mircea Lucescu a suferit un infarct în 2009, când era antrenorul lui Şahtior. A fost operat atunci la Doneţk şi i s-a montat un stent. Tehnicianul în vârstă de 78 de ani a ajuns pe mâna medicilor şi în acest an.

Reclamă

La începutul lunii mai, antrenorul lui Dinamo Kiev a suferit o intervenţie chirurgicală pentru coxartroză, afecţiunea pe care o avea de ceva vreme.

Prima fotografie cu Mircea Rednic, în spital, după operaţia la inimă

Mircea Rednic a fost operat şi este în afara oricărui pericol. „Puriului” i-a fost aplicat un stent la inimă. Tehnicianul va petrece următoarele trei zile în spital, pentru recuperare.

Rednic a fost vizitat în spital chiar de primarul Aradului. Călin Bibarț a postat o imagine alături de antrenorul UTA-ei pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, de îndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite!„, a fost mesajul postat de primar.

Mesajul primit de Mircea Rednic de la Dinamo

Oficialii clubului Dinamo i-au transmis un mesaj „Puriului”, după ce acesta a fost operat. Reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare i-au transmis „multă sănătate și însănătoșire grabnică” antrenorului care le-a adus „câinilor” ultimul titlu de campioană, în anul 2007.

Clubul Dinamo București dorește să transmită multă sănătate și însănătoșire grabnică legendei dinamoviste Mircea Rednic.

Un om care nu are nevoie de o introducere în rândul suporterilor alb-roșii, o figură legendară atât în teren, cât și pe banca tehnică. Cel care ne-a adus ultima bucurie de titlu, în anul 2007. Cel care a câștigat două campionate (1984, 1990) și trei Cupe (1984, 1986, 1990) ca jucător la Dinamo.

Un om care a răspuns mereu ”Prezent!” atunci când clubul era în cumpănă. Îi dorim sănătate și multă putere în acest moment dificil”, au transmis oficialii din Ștefan cel Mare, prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și