Închide meniul

Ilie Năstase a dat verdictul în conflictul dintre Gigi Becali şi armată: „Pentru mine, Steaua este FCSB-ul de astăzi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2023, 8:40

Reclamă
Ilie Năstase a dat verdictul în conflictul dintre Gigi Becali şi armată: „Pentru mine, Steaua este FCSB-ul de astăzi!

Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP

Hepta

Ilie Năstase a dat verdictul în conflictul dintre Gigi Becali şi armată. Fostul număr 1 ATP a spus că, în opinia sa, FCSB este continuatoarea Stelei. Mai mult, Ilie Năstase spune că echipa nu ar mnai fi existat fără implicarea lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase agită apele în războiul dintre echipa lui Gigi Becali şi cea a armatei. Năstase spune că o consideră pe FCSB ca fiind Steaua. În acelaşi timp, Ilie Năstase spune că echipa armateiar trebui să fie lăsata să joace în Liga 1.

Ilie Năstase a dat verdictul în conflictul dintre Gigi Becali şi armată

„Văd un derby între CSA şi FCSB în prima ligă. Dar pentru mine, Steaua este FCSB-ul de astăzi. Eu aşa văd. Poate cei care au jucat pentru Steaua, văd altfel. Dar eu aşa văd. Dacă nu era Becali, echipa asta nu mai exista. Şi treaba cu Steaua care nu e lăsată să joace în SuperLiga este o minciună gogonată pentru că toate echipele din provincie sunt susţinute de primării, care sunt de stat. De ce facem excepţie pentru Steaua? Este o nedreptate, toate echipele din provincie sunt susţinute din bani publici”, a spus Ilie Năstase la fanatik.ro.

Vasile Dîncu, după ce a propus modificarea Legii Sportului

Vasile Dîncu susține că CSA Steaua nu este singura echipă din fotbalul românesc susținută din bani publici. Acesta este de părere că doar trei formații din Liga 1 sunt cu adevărat private, acestea fiind CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

„Modificarea aduce un sistem de egalitate între actorii sportivi. Există multe echipe care sunt sponsorizate 90% sau 100% din fondurile publice ale unor comunități locale. Nu e normal ca unele echipe, iar aici e şi cazul Stelei, să nu poată să participe fiindcă nu sunt susținute de primării, ci din alți bani publici.

Reclamă

În Liga 1, din 14 echipe, cred că doar 3 sunt cu adevărat private, CFR Cluj, FCSB sau Universitatea Craiova.

Restul sunt susținute din fonduri publice, într-un fel sau altul. E bine să sprijinim sportul din toate perspectivele. Şi aşa sportul românesc stă prost. Sunt comunităţi care vor să investească şi vor să nu existe o barieră în legea sportului, care să blocheze folosirea banilor publici.

Toată lumea ar trebui să susțină legea.. Faptul că va crește competiţia e un lucru foarte bun. Sunt tot mai puţini bani în România pentru sport şi e bine să folosim toarte resursele”, a declarat Vasile Dîncu, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Iulian Miu, după ce a aflat că CSA Steaua poate promova în acest sezon

Iulian Miu a avut o primă reacție după ce a aflat că CSA Steaua poate promova în Liga 1 încă din acest sezon. Legea Sportului se schimbă și FRF a confirmat spusele lui Florin Talpan. Juristul susține că CSA Steaua se va duela cu FCSB în stagiunea viitoare.

Pentru militari, urmează meciul cu Dinamo, pentru care s-ar fi vândut deja 20.000 de bilete. Câinii roșii vin cu o galerie de 5000 de fani pe Ghencea. Miu susține că la acest duel puteau asista chiar și 60.000 de oameni.

”Scuză-mă, gândeşte-te că s-au vândut 20.000 de bilete şi, dacă erau puse în vânzare şi nu era Paştele, se vindeau 60.000 de bilete la meciul ăsta. Toţi steliştii vor veni la meci! Am spus-o şi o spun în continuare, Steaua e în Ghencea, acolo e casa ei şi asta este Steaua. Lumea vine şi o să vedeţi stadionul plin.

Atât timp cât o lege a sportului este aşa cum este, articolul 1… nu, ştii ce înseamnă Legea Sportului? Este învechită, haide să nu o mai dăm de gard, că toată lumea o aud că vine şi vorbeşte fel şi fel de lucruri”, a spus Miu, citat de orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și