Închide meniul

Iulian Miu, după ce a aflat că CSA Steaua poate promova în acest sezon: ”Dacă erau puse în vânzare şi nu era Paştele, se vindeau 60.000 de bilete la meciul cu Dinamo”

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2023, 8:40

Reclamă

Iulian Miu a avut o primă reacție după ce a aflat că CSA Steaua poate promova în Liga 1 încă din acest sezon. Legea Sportului se schimbă și FRF a confirmat spusele lui Florin Talpan. Juristul susține că CSA Steaua se va duela cu FCSB în stagiunea viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru militari, urmează meciul cu Dinamo, pentru care s-ar fi vândut deja 20.000 de bilete. Câinii roșii vin cu o galerie de 5000 de fani pe Ghencea. Miu susține că la acest duel puteau asista chiar și 60.000 de oameni.

Iulian Miu, după ce a aflat că CSA Steaua poate promova în acest sezon

”Scuză-mă, gândeşte-te că s-au vândut 20.000 de bilete şi, dacă erau puse în vânzare şi nu era Paştele, se vindeau 60.000 de bilete la meciul ăsta. Toţi steliştii vor veni la meci! Am spus-o şi o spun în continuare, Steaua e în Ghencea, acolo e casa ei şi asta este Steaua. Lumea vine şi o să vedeţi stadionul plin.

Atât timp cât o lege a sportului este aşa cum este, articolul 1… nu, ştii ce înseamnă Legea Sportului? Este învechită, haide să nu o mai dăm de gard, că toată lumea o aud că vine şi vorbeşte fel şi fel de lucruri”, a spus Miu, citat de orangesport.ro.

Meciul de marți, de la ora 19.00, va fi unul special. Dinamoviștii au vândut deja cele 5000 de bilete primute. Oaspeții au mai cerut 2000, dar militarii nici nu au vrut să audă.

Reclamă

În prezent, CSA Steaua ocupă locul 2 în Liga 2, cu 44 de puncte obținute. De cealaltă parte, Dinamo se află pe locul 4, cu 38 de puncte.

Ovidiu Burcă a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, consideră că atât FCSB, cât și CSA Steaua, au la origine echipa înființată în 1947.

„Nu e problema noastră să emitem astfel de afirmații, cine este Steaua, cum e, se judecă oamenii, e un proces în justiție. Mi-e greu să spun, continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aș vrea să intru în aceste discuții. Jucăm cu unii din frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași origini. Probabil că meciul retur cu CSA se va juca pe Arena Națională”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! 1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” Vezi toate știrile
Citește și