Închide meniul

Ilie Năstase face plângere penală pentru ca FCSB şi Dinamo să fie primite pe „cel mai frumos stadion din Bucureşti”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2022, 12:57

Ilie Năstase face plângere penală pentru ca FCSB şi Dinamo să fie primite pe „cel mai frumos stadion din Bucureşti

Ilie Năstase face plângere penală pentru ca FCSB şi Dinamo să joace pe "cel mai frumos stadion din Bucureşti"

Ilie Năstase vrea ca FCSB şi Dinamo să fie primite în Cotroceni / Hepta

Ilie Năstase a cedat şi a anunţat că face plângere penală pentru ca FCSB şi Dinamo să poată juca în Cotroceni. Fostul mare jucător de tenis nu îşi explică de ce granzii României au „interzis” pe „cel mai frumos stadion din Bucureşti”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nasty” a răbufnit la adresa şefilor BNR, care administrează baza sportivă din Cotroceni. Primul lider din istoria ATP e gata să îl cheme în instanţă pe Mugur Isărescu.

Ilie Năstase face plângere penală pentru ca FCSB şi Dinamo să joace în Cotroceni

„Acolo nu e vorba doar de terenurile de tenis, ci și de stadionul Cotroceni, de toată baza! Nu se joacă tenis, nici fotbal! E urât dacă domnul Isărescu se împotrivește ca sportul să progreseze.

BNR e Banca Națională a românilor, nu a lu’ mama lui de la Drăgășani! De ce nu joacă FCSB sau Dinamo în Cotroceni? Era cel mai frumos din București. Problema e că toți când într-o funcție la o instituție de stat cred că e a lor domne! Nu e o firmă privată!

Nu am reușit încă să fac plângerea pentru că sunt la Constanța. Marți mă întorc și sigur o să fac atunci. Trebuie să-mi iau niște avocați că nu fac singur.

Reclamă

Eu știu că este o lege în Europa, în care băncile nu au voie să implicate decât în chestiuni bancare. Nu au voie să aibă nici stadion, nici restaurant, nimic. E legislație europeană la care trebuie și noi să ne conform ca membri ai Uniunii Europene”, a declarat Ilie Năstase pentru fanatik.ro.

Stadionul Cotroceni are o capacitate de 14.542 de locuri. Pe arena construită în 1995 a jucat FC Naţional. Şi Dinamo a încercat să primească acceptul de a evolua acolo până va apărea un nou stadion în Ştefan cel Mare.

Dinamo nu a putut juca pe Stadionul Cotroceni

Alb-roşiii şi-au dorit să îşi dispute meciurile în Cotroceni. Totuşi, au probleme mari din cauza infrastructurii. Vestiarele au dispărut şi au fost transformate în birouri. În condiţiile date, „câinii” au fost nevoiţi să caute o altă variantă.

Reclamă 4 / 0/3

Administratorul judiciar clubului a dezvăluit, în luna iunie, că Dinamo şi-a dorit degeaba să se mute în „Parcul cu Platani”

“Sunt discuţii legate de Stadionul Naţional, dar am înţeles că nu mai există zona vestiarelor. Prima noastră opţiune este Colentina. Suntem în negocieri cu propietarii de acolo”, a declarat atunci Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo a ajuns să joace la Giurgiu. Pe stadionul Marin Anastasovici îşi va disputa partida cu Unirea Slobozia, din etapa a 8-a din Liga 2.

Jucătorii lui Ovidiu Burcă au avut un start de campionat de coşmar şi ocupă locul 16 în clasament. Au numai 2 victorii în primele şapte meciuri din liga secundă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și