Închide meniul

Dinamo nu îşi găseşte stadion pe care să joace în Liga 2: „Am înţeles că nu mai există zona vestiarelor”. Care e prima opţiune a „câinilor”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2022, 13:50

Dinamo nu îşi găseşte stadion pe care să joace în Liga 2: „Am înţeles că nu mai există zona vestiarelor. Care e prima opţiune a „câinilor

Dinamo nu îşi găseşte stadion pe care să joace în Liga 2

Fanii lui Dinamo, alături de echipă / Hepta

Dinamo trece prin cel mai greu moment din istorie şi nu îşi găseşte stadion pe care să joace în Liga 2. Arena din Ştefan cel Mare va fi demolată pentru a face loc unul nou stadion, iar „câinii” au probleme în a-şi găsi o nouă casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alb-roşiii şi-ar dori să îşi dispute meciurile în Cotroceni, pe stadionul pe care juca FC Naţional. Totuşi, au probleme mari din cauza infrastructurii. În condiţiile date, sunt nevoiţi să caute o altă variantă.

Dinamo nu îşi găseşte stadion pe care să joace în Liga 2

Administratorul judiciar clubului a dezvăluit că, cel mai probabil, Dinamo va juca la Colentina. Acolo va încerca să obţină promovarea.

Sunt discuţii legate de Stadionul Naţional, dar am înţeles că nu mai există zona vestiarelor. Prima noastră opţiune este Colentina. Suntem în negocieri cu propietarii de acolo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la o conferinţă de presă.

Fanii din DDB încearcă să facă rost de finanţare şi cer ajutorul dinamoviştilor cu bani. Îşi doresc să întoarcă din drum aproximativ 1.000 de fani care au oprit finanţarea după prima retrogradare din istoria de 74 de ani a lui Dinamo.

Reclamă

Avem mai multe modalităţi de strângere de fonduri în următoarele două luni. Primul este acela de a readuce membrii în programul DDB. Au fost nemulţumiri, au fost membri careu au decis să plece din program. Sunt şi erori pe care noi le-am comis, dar ei sunt extrem de importanţi pentru noi în această luptă prin care noi vrem să salvăm. La un simplu calcul, 1.000 de membri reveniţi în program înseamnă aproximativ 50.000 de euro. Sumă care va ajuta la salvarea clubului. Noi ne-am propus un target de a reajunge la 10.000 de membri activi în următoarele 2 luni„, a declarat unul dintre liderii din DDB.

Ne dorim să transmitem un mesaj puternic dinamoviștilor cu bani. Dacă această retrogradare nu a însemnnat un mesaj puternic de conștientizare, atunci acțiunea noastră de astăzi asta își propune.

Ar trebui ca acţionarii să îşi facă datoria pentru a acoperi bugetul. I-am şi notificat în acest sens. Încercăm să găsim şi alte surse de finanţare. Sunt discuţii, dar nu s-a concretizat nimic până acum. Din păcate, domnul Şerdean nu are fondurile necesare. A spus că va încerca să aducă pe cineva să ajute. Nu ştiu dacă domnul Şerdean este dispus să renunţe la acţiuni.

Reclamă 4 / 0/3

I-am notificat pe toţi acţionarii şi, dacă nu îşi respectă obligaţiile, pot fi înlocuiţi. Există căi legale pentru a face acest lucru”, a precizat Zăvăleanu.

Dinamo şi-a aflat adversarele din Liga 2

Dinamo şi-a aflat adversarele pe care le va întâlni în următorul sezon din Liga 2. Gruparea din Ştefan cel Mare va încerca o revenire rapidă pe prima scenă a fotbalului românesc.

Pentru moment Dinamo nu are nici antrenor, după plecarea lui Dusan Uhrin, şi nici jucători. Marea majoritate a fotbaliştilor care au pierdut barajul cu U Cluj şi-au încheiat contractele cu „câinii”.

Cinci nume noi vor evolua în eşalonul secund. Marea surpriză a reuşit-o CSC Dumbrăviţa, care i-a dat o lovitură teribilă lui Dan Alexa. A învins-o la lovituri de departajare pe echipa antrenată de „Chirurg”, CSM Reşiţa.

Oţelul revine după 6 ani în Liga 2. Fosta campioană a României a câştigat „dubla” cu Dante Botoşani. Gălăţenii au câştigat cu 3-0 acasă, în faţa a aproximativ 13.000 de suporteri. Jucătorii lui Dorinel Munteanu au sărbătorit la final, într-o atmosferă de zile mari.

Astfel, Dinamo – Oţelul Galaţi revine un duel de actualitate. Cele mai tari meciuri vor fi, fără doar şi poate, derby-urile Dinamo – CSA Steaua.

Ce echipe vor juca, alături de Dinamo, în Liga 2:

Reclamă

Dinamo
CSA Steaua
Gaz Metan Mediaș
Academica Clinceni
Concordia Chiajna
Unirea Slobozia
FC Brașov
Csikszereda
CSC Șelimbăr
Metaloglobus
Poli Iași
FC Buzău
Unirea Dej
Viitorul Pandurii Tg. Jiu
Ripensia
Progresul Spartac
Minaur Baia Mare
Oțelul Galați
CSC Dumbrăvița
CSM Slatina

Recomandări
  • Dinamo nu are unde să joace în Liga 2
  • Stadionul pe care îşi doresc să îşi dispute meciurile după retrogradare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și