Închide meniul
VIDEO

Imagini de senzație cu Nicolae Stanciu! Și-a tatuat chipul fetiței sale pe braț. „Primul tatuaj l-am făcut la 15 ani”

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 20:29

Reclamă
Imagini de senzație cu Nicolae Stanciu! Și-a tatuat chipul fetiței sale pe braț. „Primul tatuaj l-am făcut la 15 ani

Nicolae Stanciu, vedetă în Cehia

Instagram Slavia Praga

Nicolae Stanciu a ajuns pe prima pagină a revistei „Halftime” și le-a acordat un amplu interviu cehilor. Printre altele, Nicolae Stanciu a vorbit și despre numeroasele tatuaje pe care le are

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, vedetă în Cehia

Stanciu si-a desenat pe bratul stang chipul fetitei de zece luni, Masha Ecaterina. Românul a dezvăluit că și-a făcut primul tatuaj când era doar un copil.

„Îmi plac tatuajele de când eram mic. După primul tatuaj, nu am vrut să mă mai opresc. De asta am atât de multe. Primul tatuaj a fost cu numele fratelui meu, Rareș, aveam 15 ani când l-am văzut”, a spus Nicolae Stanciu, pentru revista Halftime.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by SK Slavia Praha (@slaviapraha)

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Stanciu joacă la Slavia Praga din 2019 și de atunci a cucerit două titluri și o Cupă. Sezonul trecut a fost cel mai bun din cariera lui: 16 goluri și 8 pase decisive în toate competițiile.

Nicolae Stanciu, eroul Slaviei Praga în Cupa Cehiei

Stanciu a fost eroul Slaviei Praga în meciul de Cupă împotriva celor de la Velvary. Slavia s-a văzut condusă cu 2-0 la pauza meciului, dar totul s-a schimbat în repriza a doua, iar cel care a ieșit la rampă a fost Nicolae Stanciu.

Nicolae Stanciu a înscris de două ori între minutele 55 și 61. În acest interval dintre goluri, Stanciu a furnizat și o pasă de gol pentru Traore, din fază fixă, iar Slavia conducea cu 3-2.

Reclamă

Scorul final l-a stabilit același Stanciu. Românul a mai lovit o dată în minutele de prelungire, cu un șut plasat din lovitură liberă, închizând tabela la 4-2 pentru Slavia Praga.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și