Închide meniul
VIDEO

Imagini senzaţionale cu Lionel Messi, la amicalul cu primul său club, Newells Old Boys. S-a fotografiat cu aproape toţi jucătorii

Dan Roșu Publicat: 16 februarie 2024, 13:10

Reclamă
Imagini senzaţionale cu Lionel Messi, la amicalul cu primul său club, Newells Old Boys. S-a fotografiat cu aproape toţi jucătorii

Imagini senzaţionale cu Lionel Messi, la amicalul cu primul său club, Newells Old Boys

Lionel Messi, în timpul meciului Inter Miami - Newells Old Boys - Profimedia Images

Imagini senzaţionale cu Lionel Messi, la amicalul cu primul său club, Newells Old Boys, au devenit virale. Starul argentinian a fost invitat să se fotografieze cu aproape toţi jucătorii de la Newells Old Boys, individual, după un meci amical cu fosta sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Inter Miami şi Newells s-a terminat la egalitate, scor 1-1, pe teren fiind 60 de minute şi Luis Suarez. 

Imagini senzaţionale cu Lionel Messi, la amicalul cu primul său club, Newells Old Boys

Starul argentinian a ieşit de pe teren în minutul 60, când niciuna dintre cele două echipe nu marcase, dar a revenit pe teren pentru a face fotografii cu jucătorii de la Newells Old Boys, dintre care majoritatea sunt argentinieni (zece din cei unsprezece titulari), notează Le Figaro.

Partida dintre Inter Miami şi Newells s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Messi cunoaşte foarte bine clubul Newells Old Boys, deoarece s-a format acolo înainte de a se alătura Barcelonei la vârsta de 13 ani.

Reclamă

Messi cunoaşte foarte bine clubul Newells Old Boys, deoarece s-a format acolo înainte de a se alătura echipei FC Barcelona la vârsta de 13 ani.

Luis Suarez se retrage la Inter Miami

Luis Suarez se va retrage din fotbal la Inter Miami! Atacantul urguayan de 37 de ani a semnat cu formaţia din MLS în această iarnă. El s-a reîntâlnit în Florida cu foştii săi colegi de la Barcelona, Lionel Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns la 37 de ani, uruguayanul este conştient că se apropie de finalul carierei. El a anunţat deja că echipa patronată de David Beckham va fi ultima echipă pentru care va evolua în cariera de fotbalist.

Fotbalistul uruguayan Luis Suarez a anunţat că Inter Miami va fi ultimul său club şi ar urma să se retragă probabil la finalul sezonului 2024, transmite Reuters.

Suarez, 37 ani, a semnat anul trecut un contract pentru sezonul 2024 al Major League Soccer cu Inter Miami, după ce anterior jucase în sezonul 2023 la Gremio, în Brazilia, echipă pentru care a marcat 29 de goluri în 54 de meciuri în toate competiţiile.

La Inter Miami, atacantul uruguayanul a reîntâlnit trei foştii coechipieri de la FC Barcelona, Lionel Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba, alături de care a câştigat patru titluri de campion al Spanie, patru Cupe ale Spaniei, Liga Campionilor în 2015, printre alte trofee.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și