Închide meniul

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona! Ce vrea starul polonez: „Încă nu pot să înțeleg!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 august 2022, 11:25

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona! Ce vrea starul polonez: „Încă nu pot să înțeleg!

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen

Robert Lewandowski, în tricoul Barcelonei / Profimedia

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona. Starul polonez a fost cumpărat de catalani în această vară, după o serie interminabilă de negocieri cu conducătorii lui Bayern. Acum, atacantul de 33 de ani a luat o decizie care a făcut rapid înconjurul presei internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a hotărât să meargă la Munchen pentru a purta o discuție importantă cu oficialii lui Bayern. Potrivit Bild, internaționalul polonez vrea să explice declarațiile acide făcute la adresa șefilor bavarezi după transferul pe Camp Nou.

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen, după ce a încheiat turneul de vară cu Barcelona

Barca a plătit 45 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Robert Lewandowski. Super-atacantul de 33 de ani a plecat apoi în turneul de pregătire susținut de catalani în Statele Unite.

După încheierea pre-sezonului, “Lewa” s-a întors în Germania, urmând să meargă la sediul lui Bayern pentru a se întâlni cu conducătorii bavarezi. Polonezul se simte dator să le explice de ce a lansat “săgeți” către fostul club.

“Ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, înainte să plec la Barcelona, a fost politic. Clubul a încercat să găsească un scandal pentru a justifica vânzarea mea deoarece poate le-a fost greu să le explice fanilor”, a fost mesajul transmis de Robert Lewandowski, în urmă cu câteva zile, pentru ESPN.

Reclamă

Între timp, se pare că lui Lewandowski i-a trecut supărarea pe foștii săi șefi și își dorește să lămurească împreună cu ei situația tensionată din ultima perioadă, înainte să înceapă sezonul alături de noua sa echipă.

Conducătorii din Bavaria au anunțat că îl așteaptă pe “Lewa” pentru a auzi varianta lui:

“Sunt în Munchen, va veni și el, cu siguranță. Încă nu pot să înțeleg ce a vrut să spună cu declarațiile din ultimele zile”, a spus directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihamidzic, potrivit cotidianului Bild.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de noul sezon

Xavi are răbdare cu Robert Lewandowski, înainte de debutul în noul sezon. Managerul catalanilor a analizat jocul prestat de starul polonez, în meciurile amicale disputate de Barcelona în stagiul de pregătire din Statele Unite ale Americii.

Robert Lewandowski a fost transferat în această vară de Barcelona, de la Bayern Munchen. În ultimul amical al catalanilor, contra lui New York Red Bulls, atacantul polonez a fost titular, fiind înlocuit de Memphis Depay în minutul 73.

  • Lewandowski a jucat în meciurile cu Real Madrid (1-0), Juventus (2-2) și New York Red Bulls (2-0), fără să marcheze vreun gol.

Xavi a comparat situația atacantului polonez cu cea a lui Luis Suarez, din momentul în care uruguayanul a fost transferat de la Liverpool.

„Este normal să fii puțin frustrat pentru că ești nevoit să-ți placă. S-a întâmplat cu Luis Suarez, s-a întâmplat cu Ferran Torres. Va marca multe goluri.

Dar nu este vorba doar de goluri, și sfaturile trebuie să conteze. Trebuie să îți menții încrederea. Am multă încredere în el. A fost doar un meci amical și nu mă îngrijorez”, a declarat Xavi, după ultimul amical disputat de Barcelona, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și