Închide meniul

Incendiu la stadionul de peste un miliard de euro! Au fost momente de panică. 300 de oameni, evacuaţi de pompieri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2021, 19:32

Incendiu la stadionul de peste un miliard de euro! Au fost momente de panică. 300 de oameni, evacuaţi de pompieri

300 de oameni, evacuaţi de pe arena de un miliard de lire sterline

Profimediaimages

Arena de un miliard de lire sterline (n.r. 1.17 miliarde de euro) a luat foc, joi dimineaţă, iar 300 de persoane au fost evacuate, informează dailymail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incendiu la stadionul de peste un miliard de euro al lui Tottenham

Pompierii londonezi au fost alertaţi de izbucnirea incendiului în jurul orei locale 10.00 (12.00, ora României) şi au avut nevoie de o oră pentru a pune focul sub control.

Niciuna dintre persoanele aflate în acele momente în incinta stadionului cu nouă niveluri şi evacuate nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un compresor de aer a fost distrus în incendiu, anunţă news.ro.

A fost incendiu la stadionul lui Tottenham
Arena a costat un miliard de lire sterline

În cursul după-amiezii, magazinul clubului, aflat la arenă, a fost redeschis, la fel ca accesul către punctul de belvedere Dare Skywalk.

Reclamă

Inaugurat în martie 2019 şi având o capacitate de 62.000 de locuri, stadionul echipei Tottenham a găzduit în timpul verii un centru de vaccinare.

Următorul meci care va avea loc pe această arenă este programat sâmbătă, de la ora locală 15:00. Echipa feminină a clubului Tottenham va juca în etapa I a primei ligi engleze cu formaţia similară a grupării Birmingham City.

Spurs a început ca din tun noul sezon din Premier League. Este singura echipă care are victorii pe linie în primele trei etape. Starurile lui Nuno Espirito Santo nu au primit niciun gol.

Reclamă 4 / 0/3

Harry Kane a rămas la Tottenham

Tottenham a fost aproape să îşi piardă golgheterul în această vară. Manchester City a oferit chiar şi 180 de milioane în schimbul atacantului de 28 de ani, dar conducătorii clubului londonez nici nu au vrut să audă. Kane a fost titular în victoria cu Watford, scor 1-0.

A fost incredibil ce primire am avut duminică de la fanii lui Spurs şi am citit multe din mesajele de încurajare primite de la voi în ultimele săptămâni. Voi rămâne la Tottenham în această vară şi voi fi 100% concentrat să ajut echipa să aibă succes”, a scris Kane, pe contul personal de Twitter.

În vârstă de 28 de ani, Harry Kane a jucat 337 de meciuri la Tottenham. El a marcat 221 de goluri pentru londonezi şi a reuşit 47 de pase de gol.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și