Închide meniul

Incidente incredibile. Fanii au întrerupt un meci şi i-au urmărit pe arbitri. Le-au incendiat maşina! „O persoană a fost rănită”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2021, 17:42

Incidente incredibile. Fanii au întrerupt un meci şi i-au urmărit pe arbitri. Le-au incendiat maşina! „O persoană a fost rănită

Incidente grave în Bosnia şi Herţegovina

Twitter

  • Haos în Bosnia Herţegovina, la meciul Velez Mostar – Borac Banja Luka
  • Ultraşii gazdelor au incendiat maşina arbitrilor

emulţumiţi de prestaţia „centralului” Sabrija Topalovic, suporterii au pătruns pe gazon şi au căutat să se răfuiască cu brigada de arbitri. Disputa a fost întreruptă şi nu s-a mai reluat. Borac Banja Luka a câştigat la „masa verde”, cu scorul de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidente incredibile în Bosnia şi Herţegovina

Au urmat momente de coşmar pentru Topalovic şi pentru unul asistenţii săi. Potrivit Sky Sports, în timp ce se duceau spre Sarajevo, maşina lor a fost blocată într-un tunel de ultraşii lui Mostar. Aceştia au fost scoşi cu forţa din autoturism. Mai mult, unul dintre huligani a incendiat maşina cu o torţă.

După ce mașina a fost avariată, oamenii au aruncat cu o torță aprinsă în mașină. O persoană a fost rănită şi a fost internată într-un spital din Jablanica„, se anunţă în comunicatul autorităţilor din Bosnia. Poliţiştii îi caută pe vinovaţi.

Reclamă

Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1 (3-4 la general)

Campioana României a învins-o pe Borac Banja Luka cu 4-3 la general, după 3-1 în meciul tur din Gruia. Alex Chipciu a înscris golul calificării pentru echipa antrenată atunci de Marius Șumudică, în minutul 118.

Reclamă

CFR Cluj a început returul cu Banja Luka drept mare favorită la calificare. După 3-1 în Gruia, ferivuaruu erau în turul al doilea chiar și cu o înfrângere la limită. Campioana României s-a prăbușit inexplicabil și a încasat două goluri în minutele 60 și 64.

Meciul a intrat în prelungiri numai pentru că UEFA a schimbat regulamentul. Dacă regula golurilor marcate în deplasare încă mai era valabilă, CFR ar fi fost eliminată.

Borac Banja Luka nu a reușit să-i mai pună probleme lui CFR Cluj și în extra-time. Bosniacii s-au baricadat în fața propriului careu, respingând eroic atacurile echipei lui Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Lovitura a venit în minutul 118, de la Alex Chipciu. Jucătorul lui CFR Cluj a șutat cu piciorul stâng, la colțul lung, de la 25 de metri, iar mingea s-a oprit aproape de vinclu.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine e omul de afaceri român care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali
Liga 1 • 8 apr., 8:30
Gigi Becali, discurs dur la adresa arbitrilor din Liga 1: „Cum să sancționez boii de la bicicletă?”
20 de arbitri anchetați FRF pariuri
Fotbal intern • 10 mart., 16:24
20 de arbitri sunt anchetați de FRF că au jucat la pariuri! Scandal uriaș în fotbalul românesc
Ovidiu Haţegan speră să revină în arbitrajul mare
Liga 1 • 10 ian., 13:18
Ovidiu Haţegan speră să revină în arbitrajul mare! „După ce am ieșit din sala de operație, mi-am setat anumite lucruri”
Joan Laporta
La Liga • 17 oct., 14:18
Ce riscă Joan Laporta după ce a dat năvală peste arbitri în vestiar! Preşedintele Barcelonei şi-a ieşit din minţi după eşecul cu Real Madrid din El Clasico
Octavian Popescu, în tricoul echipei naţionale
Liga Naţiunilor • 7 iun., 20:27
Edi Iordănescu nu a ţinut cont de sfatul lui Gigi Becali! Octavian Popescu, lăsat pe bancă în Bosnia – România (21:45, Antena 1)! Chiricheş, titular