Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

INCREDIBIL! Sportul a supraviețuit fără bani: ”Am avut 14 luni restanțe financiare!” Angajații erau la pământ: ”Unii plângeau!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2021, 9:14

INCREDIBIL! Sportul a supraviețuit fără bani: ”Am avut 14 luni restanțe financiare!” Angajații erau la pământ: ”Unii plângeau!”

Cristian Gheorghe a fost președinte la Sportul Studențesc

AS

Sportul a supraviețuit fără bani cu lunile. Cristian Gheorghe a povestit cum s-a chinuit să țină echipa în viață. Angajații erau neplătiți de 8-9 luni, iar el nu și-a luat banii timp de 14 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportul a supraviețuit fără bani

Se întâmpla prin 2008-2009, iar singurii care-și mi luau banii erau jucătorii. Șiman îi mai plătea pe aceștia, o dată la câteva luni, pentru a nu depune memorii.

Criza din 2008-2009, din fotbalul românesc, a început cu Sportul Studențesc. Când am promovat, cu Selymeș, erau restanțe trei luni de zile. Ce a urmat după aceea, nu am crezut nici în cele mai negre gânduri că se va întâmpla. Am avut restanțe de 8-9 luni.

Eu am avut chiar și 14 luni de restanțe financiare. Și acum mă gândesc cum am reușit să trăiesc. Nu pot să îmi dau seama, sincer spun. Am prins câteva momente delicate. Angajații clubului nu-și primeau banii. Jucătorii mai primeau la câteva luni, pentru că puteau să devină liberi și mai primeau câte ceva.

Cea mai grea perioadă a fost cu angajații, care au lucrat zi de zi. Eu aveam promisiunea că se vor face plățile. Nu se făceau. Când mă auzeam cu ei la telefon, unii plângeau. A fost foarte greu”, a povestit Cristian Gheorghe la AS.ro LIVE.

Reclamă

Jucători de milioane, pierduți de Sportul

Sportul a pierdut jucători de milioane din cauza faptului că aceștia nu făceau față ”presiunii” puse de ”greii” vestiarului.

Povestea pe care a spus-o Dacian, că veneau fotbaliști care între timp au confirmat, așa era. Am avut undeva la 14-15 jucători care au ajuns nume mari și au confirmat.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost Chiricheș, Gardoș, Budescu, Papp… stăteau două, trei săptămâni și plecau. Costau 30-40 de mii, îi puteam lua lejer”, a mai spus Cristian Gheorghe la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și