Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Sportul a pierdut jucători de milioane! ”Am văzut dezvăluirile făcute de Dacian la voi. Am înjurat!” Budescu nu a mai ajuns, deși primise 10.000 de euro: ”Am mâncat o shaorma cu el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 15:14

Sportul a pierdut jucători de milioane! ”Am văzut dezvăluirile făcute de Dacian la voi. Am înjurat!” Budescu nu a mai ajuns, deși primise 10.000 de euro: ”Am mâncat o shaorma cu el”

Cristian Gheorghe a fost președinte la Sportul Studențesc

AS

Sportul a pierdut jucători de milioane din cauza faptului că aceștia nu făceau față ”presiunii” puse de ”greii” vestiarului. Cristian Gheorghe a aflat de la AS.ro LIVE cum se purtau aceștia cu tinerii veniți la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportul a pierdut jucători de milioane

Cristian Gheorghe susține că cel puțin 14-15 jucători, ajunși mari, din România, au fost în curtea celor de la Sportul. Echipa lui Șiman îi putea lua la acea vreme pentru maxim 50.000 de euro.

M-am uitat pe un video de la voi, unde a fost Dacian la emisiune. Am înjurat. A povestit niște lucruri, pe care nu le intuiam, dar simțeam că se întâmplau, dar nu știam. Vasile Șiman a cheltuit mulți bani în departamentul de scouting. Aveam liste întregi cu jucători. Avea mania asta ca toată lumea să semneze dacă e bun sau nu.

Povestea pe care a spus-o Dacian, că veneau fotbaliști care între timp au confirmat, așa era. Am avut undeva la 14-15 jucători care au ajuns nume mari și au confirmat. Au fost Chiricheș, Gardoș, Budescu, Papp… stăteau două, trei săptămâni și plecau. Costau 30-40 de mii, îi puteam lua lejer.

Noi i-am avut la 30.000 de euro și ei nu rămâneau, eram frusrat. Nu înțelegeam, iar acum când m-am uitat la video-ul ăla… Jucătorii au confirmat ulterior. Săracii ăștia de la scouting ziceau: de ce să mai facă rapoarte dacă nu cumpărăm pe nimeni. Erau fotbaliști foarte buni”, a povestit Cristian Gheorghe la AS.ro LIVE.

Reclamă

Constantin Budescu, cu un picior la Sportul

Fostul șef din Regie și-a adus aminte cum l-a convins pe Budescu să vină la Sportul. Acesta i-a dat și 10.000 de euro avans, dar peste câteva zile, jucătorul a decis să renunțe la înțelegere. Cristian Gheorghe a rămas cu amintirea de a fi mâncat o shaorma cu Budescu, la Urziceni.

Am o experiență fabuloasă cu Budescu. Noi puteam să-l luăm. Mă duc la Urziceni, mă întâlnesc cu antrenorul care l-a creat pe el. M-am văzut și cu el. I-am dat 10.000 avans, în bancă.

Reclamă 4 / 0/3

L-a convins și antrenorul să vină, după care, nu mai apare Budescu, se întoarce la Petrolul. Am o amintire faină cu Budi, am mâncat împreună o shaorma la Urziceni”, a mai dezvăluit Cristian Gheorghe la AS.ro LIVE.

De ce ar fi plecat Budescu de la Sportul

Varga susține că nici Budescu nu a făcut față la Sportul, iar după trei antrenamente i-a transmis lui Șiman că se va lăsa de fotbal dacă nu-l lasă să plece. Acesta semnase deja contractul.

Budescu, după o săptămână a fugit. A venit să facă el niște floricele la antrenament, când i-am dat două: cumetre, du-te, frate, la Petrolul, ai venit să faci d-astea aici.

După trei antrenamente nu a mai venit. Semnase, tot… L-a sunat pe Șiman, că nu poate să stea, că nu mai vine, se lasă de fotbal. A fugit”, a dezvăluit Dacian Varga la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Cristian Gheorghe, fostul președinte de la Sportul, a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și