Închide meniul

Îndemn incredibil pentru fanii SSU Poli Timișoara: „Să nu mai dea banii la site-urile pentru adulţi”

Publicat: 19 septembrie 2024, 17:58

Reclamă
Îndemn incredibil pentru fanii SSU Poli Timișoara: „Să nu mai dea banii la site-urile pentru adulţi

Îndemn incredibil pentru fanii SSU Poli Timișoara

Colaj Youtube

Un îndemn incredibil pentru fanii Politehnicii Timişoara a venit de la noul director de marketing al clubului, Cristinel Irinoiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta i-a îndemnat pe fanii celor de la Poli Timişoara să cumpere cât mai multe abonamente pentru a ajuta clubul. Acesta dat un exemplu care i-a uluit pe cei prezenţi. A spus că suporterii mai bine ar cumpăra un abonament decât să dea bani la site-urile de adulţi. Echipa din Liga 3 are şi probleme financiare, iar fanii pot ajuta clubul să se reconstruiască şi să scape de datorii.

Îndemn incredibil pentru fanii SSU Poli Timișoara

Eu vreau să cresc nivelul de promovare pe Tik-Tok, pe mediul online, să creștem foarte mult pagina și un pic, un pic, să se implice mai mulți oameni din Timișoara și din județul Timiș. Să nu uităm, în urmă cu ceva vreme erau 40.000 de oameni pe stadion. Dacă din cei 40.000 de oameni, măcar 10.000 s-ar implica cu o sumă minimă, adică cât e un abonament pentru alte site-uri, de 2-3 euro, site-uri pentru adulți, -și se implică foarte mulți bani acolo! – poate reușim și noi la Poli Timișoara măcar 10.000 de abonați să avem și atunci lucrurile financiare se vor rezolva. Asta e marea mea provocarea, să vedem dacă o să reușesc”, a spus Cristinel Ironoiu, conform liga2.ro.

Timişoara va avea al doilea cel mai scump stadion din România, după Arena Naţională

Timişoara va avea al doilea cel mai scump stadion din România, după Arena Naţională! Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a anunţat că este finalizat studiul de fezabilitate pentru noul stadion care va fi construit de Compania Naţională de Investiţii la Timişoara, pe locul actualului Stadion ”Dan Păltinişanu”.

Actualul stadion este închis din cauza degradării avansate. Potrivit lui Nica, noua arenă va avea 32.000 de locuri şi va fi cea mai scumpă (137 de milioane de euro) şi cea mai mare construită în România, după Arena Naţională.

Reclamă
Reclamă

”Stadionul care ţine de Consiliul Judeţean, vreau să va spun în premieră că se află în stadiul de finalizare a studiului de fezabilitate. Chiar săptămâna aceasta, luni, s-a predat din partea proiectantului către Compania Naţională de Investiţii studiul de fezabilitate adaptat la cerinţele avizatorilor, cu toate avizele obţinute din plan local.

La ISU s-a respins de trei ori în aceste cinci luni de zile de când am început demersurile pentru colectarea avizelor. Dar până la urmă am reuşit să obţinem toate avizele şi acum suntem în faza în care comisiile tehnico-economice din Compania Naţională de Investiţii şi Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice trebuie să îşi dea acordul pe soluţia tehnică propusă de proiectant.

Şi mai apoi să intre cu avizul Ministerului de Finanţe în şedinţa de Guvern pentru aprobarea efectivă a finanţării şi a demarării acestui proiect în teren şi în acelaşi timp permisiunea pentru noi, Consiliul Judeţean, să demolăm stadionul existent”, spunea, în trecut, Alin Nica, pentru news.ro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și