Închide meniul
Video

Invazie de şerpi la Botoşani. "Am aflat în urmă cu 2-3 săptămâni că au apărut tot mai mulţi în zonă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2020, 18:00

Florin Gardoş este cel care a văzut şarpele pe stadionul din Botoşani. N-a fugit! A filmat momentul şi l-a postat pe retelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, glume după ce un şarpe a fost văzut pe gazon

"Acum, dacă a apărut şarpele la Gardoş, l-o fi ţinut careva în sân. Ne-am gândit la multe strategii de intimidare, dar cu şerpi, nu!", a reacţionat patronul lui FC Botoşani pentru AS.ro.

Gardoş a filmat şarpele înainte de meci. Din fericire, nimeni n-a fost muşcat! Şarpele a disparut de pe teren până sa înceapă meciul.

"Dacă îţi pui întrebări de unde a apărut…Dumnezeu ştie! Faptul că terenurile astea sunt părăsite…o să apară numai bufniţe, lilieci şi şerpi. Ce e drept, am aflat acum 2-3 săptămâni că ar fi o invazie şi că au apărut mai mulţi şerpi în zona noastră", a precizat Valeriu Iftime

Golurile au lipsit la meciul din Liga 1. FC Botoşani şi Academica Clinceni au remizat alb în disputa din etapa a 4-a.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și