Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone, cuvinte uriaşe la adresa lui Mircea Lucescu, după ce acesta şi-a anunţat retragerea din fotbal: „E un monument!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 noiembrie 2023, 20:18 / Actualizat: 6 noiembrie 2023, 17:13

Ioan Andone, cuvinte uriaşe la adresa lui Mircea Lucescu, după ce acesta şi-a anunţat retragerea din fotbal: „E un monument!

Ioan Andone, cuvinte uriaşe la adresa lui Mircea Lucescu, după ce acesta şi-a anunţat retragerea din fotbal

Captură AntenaSport

Ioan Andone a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Mircea Lucescu, după ce acesta şi-a anunţat retragerea din fotbal. Andone spune că Lucescu este un monument în fotbal şi că acesta ar putea să ajute fotbalul românesc, chiar dacă şi-a anunţat retragerea din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone a mai spus că acesta i-a marcat cariera. Lucescu a fost cel care l-a debutat pe Andone atât în Liga 1, cât şi la echipa naţională.

Ioan Andone, cuvinte uriaşe la adresa lui Mircea Lucescu, după ce acesta şi-a anunţat retragerea din fotbal

„Din păcate, acum am citit şi eu ştirea. Ce a făcut nea Mircea, nu mai vorbim ca antrenor, e unic pentru ţara noastră. Din păcate, nu a prea sta mult în România. Cred că a debutat peste 300 de jucători numai în România, iar eu am fost unul dintre ei. M-a debutat la Corvinul, am jucat în Divizia A, m-a debutat şi la echipa naţională. Am fost unul dintre norocoşi, mi-a marcat cariera. Este un monument, dar vine un moment în meseria asta în care trebuie să zici stop. Mai poate să ajute, consilier la Federaţie la echipa naţională. Nu mai vorbesc de cluburile din România unde a jucta. Nu cred că poate sta departe, îl aşteptăm în Bucureşti‘, a spus Ioan Andone în exclusivitate pentru AS.ro.

Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi se retrage din fotbal

Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi se retrage din fotbal. Anunţul a fost făcut de Dinamo Kiev pe reţelele de socializare după ce a pierdut derby-ul cu Şahtior, scor 0-1.  La conferinţa de presă, Mircea Lucescu şi-a anunţat retragerea din fotbal.

Cutremur în Ucraina! Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev.

Reclamă

”Mircea Lucescu a demisionat din calitate de antrenor principal al lui Dinamo Kiev. Meciul cu Șahtior a fost ultimul pentru antrenorul român în ”alb-albastru”, a anunțat fosta campioană a Ucrainei.

„Totul se termină. Am dat 15 ani fotbalului ucrainean și meciul cu Șahtior a fost ultimul în fruntea Dinamo. Astăzi nu aș vrea să vorbesc despre joc. Vreau să spun că am dat 15 ani fotbalului din Ucraina. Așa am decis să-mi pun capăt carierei. A fost ultimul joc. Mi-am luat rămas bun de la jucătorii mei, de la Șahtior. Va mulțumesc tuturor. Mi-ar fi plăcut să o închei altfel, dar totul se termină – o carieră fotbalistică, dragoste și viață. Totul are un început și un sfârșit”, a spus Mircea Lucescu.

Lucescu, în vârstă de 78 de ani, a preluat în mod neaşteptat conducerea lui Dinamo în vara anului 2020. Antrenorul şi echipa au câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa Ucrainei.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul cu Șahtior, Mircea Lucescu a anunțat faptul că demisionează de la formația din capitala Ucrainei! Acesta a explicat că unul dintre principalele motive pentru luarea acestei decizii a fost războiul din țara vecină, care pare că nu se va opri prea curând.

În cariera sa de antrenor, Mircea Lucescu le-a pregătit pe: Corvinul Hunedoara, echipa națională a României, Dinamo, AC Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior, Zenit, echipa națională a Turciei și pe Dinamo Kiev.

Pe lângă numeroasele titluri de campion și cupe câștigate, poate cele mai importante trofee din palmaresul lui „Il Luce” sunt Supercupa Europei, câștigată în sezonul 2000/2001 cu Galatasaray și Cupa UEFA, câștigată în sezonul 2008/2009 cu Șahtior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și