Închide meniul

Ioan Becali a dezvăluit numele jucătorului român, primul după Hagi, care putea să câștige Balonul de Aur: „Mi-a făcut și probleme multe”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 15:23

Ioan Becali a dezvăluit numele jucătorului român, primul după Hagi, care putea să câștige Balonul de Aur: „Mi-a făcut și probleme multe

Ioan Becali anunţă noi transferuri pentru jucătorii români

Hepta

Ioan Becali e de părere că dacă nu avea problemele din viața extrasportivă, Adrian Mutu ar fi putut câștiga Balonul de Aur. Mutu este jucătorul român pentru care s-au plătit cei mai mulți bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2003, Chelsea le plătea celor de la Parma suma de 24 de milioane de euro pentru Adrian Mutu. Tot în același an, Ioan Becali l-a transferat și pe Chivu de la Ajax la Roma pentru 18 milioane de euro.

Ioan Becali crede că Mutu putea câștiga Balonul de Aur

„Cel mai dificil jucător care l-ați avut sub contract? Probleme multe mi-a făcut Mutu, dar Mutu mi-a adus poate și cele mai frumoase momente. Dacă nu făcea problemele astea, poate avea și un Balon de Aur. Să nu uităm ca Mutu a plecat de la Parma la Chelsea pe 24 de milioane de euro. În același an, Chivu a ajuns la Roma pe 18 milioane de euro. Sunt 42 de milioane de euro.

În vara aia am fost declarat agentul anului în Europa. 42 de milioane în 2003 ar fi însemnat acum vreo 200 și ceva de milioane de euro în prezent. Au fost ultimii mohicani cu care am defilat în Europa. Regretul meu cu Mutu este că n-am stat mai mult alături de el”, a declarat Ioan Becali la Fiță cu Adiță.

Adrian Mutu, ofertă fabuloasă de la Bayern Munchen

Ioan Becali a mai făcut, în trecut, o dezvăluire de senzaţie. Adrian Mutu a fost dorit de Bayern Munchen. Mai mult, fostul agent FIFA a precizat că Mutu a fost singurul jucător român dorit de campioana Germaniei.

Reclamă

Mutu? Acolo a fost un moment extraordinar. El juca la Parma senzațional și era căutat de multă lume. Chelsea îl voia foarte tare, dar la fel de mult îl voia un alt club mare. E prima oară când vorbesc despre asta. Mutu a fost singurul fotbalist român pe care Bayern Munchen l-a vrut! Singurul! M-au căutat să îmi ceară detalii despre el, despre situația lui. Aveau probabil calculele făcute și oferta gata să o trimită spre Parma.

Era vorba de Bayern, dar Roman Abramovich s-a mișcat mai rapid. A venit rusul și a pus suma aia pe masă​ și s-a făcut imediat transferul. Cine poate să știe cum ar fi evoluat cariera lui Mutu dacă ajungea la Bayern? 

Transferul lui Mutu a fost cel mai scump și apoi al lui Cristian Chivu. Astea au fost vârfurile, dar atunci erau printre cei mai doriți jucători ai Europei”, a spus Ioan Becali pentru Prosport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ioan Becali, dezvăluire de senzație
  • Adrian Mutu putea să câștige Balonul de Aur

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și