Închide meniul

Ion Crăciunescu, mesaj pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – Sivasspor 0-1: „Ţipă lumea că nu te mai vrea”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2022, 16:54

Ion Crăciunescu, mesaj pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – Sivasspor 0-1: „Ţipă lumea că nu te mai vrea

Dan Petrescu a răbufnit înainte de Finlanda - România

Dan Petrescu, în timpul unei partide pentru CFR Cluj/ Profimedia

Ion Crăciunescu i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu, după înfrângerea suferită de CFR Cluj în Conference League, în faţa celor de la Sivasspor. Fostul arbitru consideră că „Bursucul” ar trebui să ia în calcul varianta unei plecări de pe banca echipei campioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a pierdut în etapa a doua din faza grupelor Conference League, în faţa celor de la Sivasspor. Trupa lui Dan Petrescu a cedat cu scorul de 0-1, pe teren propriu, rămânând cu un singur punct după primele două runde.

Ion Crăciunescu, mesaj pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Ion Crăciunescu a analizat jocul prestat de CFR Cluj, în partida cu Sivasspor. Fostul arbitru consideră că trupa lui Dan Petrescu a avut o evoluţie modestă în Gruia, şi l-a sfătuit pe „Bursuc” să ia în calcul varianta unei plecări de pe banca clujenilor.

Totodată, Crăciunescu declară faptul că, în cazul unei plecări, Dan Petrescu nu ar duce lipsă de oferte.

„Marea deziluzie a fost CFR Cluj. Sivasspor nu a avut niște rezultate de care să zici că sunt în formă maximă. CFR e campioană de atâția ani în România, o campionă care are un antrenor considerat cel mai bun din România. Jocul lor a lăsat de dorit, trist.

Reclamă

Poate să se supere, poate să nu se supere, Dan Petrescu rămâne un antrenor foarte bun, dar trebuie să îți dea serios de gândit. Nu i-am văzut nici pe jucătorii de la CFR să ia foc. Pare că toată lumea e supărată, toată lumea pare să fie sătulă de ceva.

Nu îi cer plecarea, spun să se gândească el. Pentru ce a făcut el, eu nu aș mai sta. Țipă lumea de pe margine că nu te mai vrea. Fă pasul că ai unde să te duci”, a declarat Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Dan Petrescu riscă să fie demis. Va fi băgat de şefi în şedinţă după CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Dan Petrescu riscă fie demis. Va fi băgat de şefi în şedinţă după CFR Cluj – Sivasspor 0-1. Neluţu Varga şi Cristi Balaj sunt nemulţumiţi de rezultatele înregistrate, în startul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Aşa este, la final i-au cerut demisia. Din cauza rezultatului, sau a unor rezultate, probabil şi calitatea jocului. Un stil de joc cu care Dan Petrescu a adus trofee. Vina este împărţită. Vom analiza ce vom face în continuare.

CFR a dat dovadă de înţelepciune, de răbdare, nu se mai iau decizii la clar. Aşa e o normalitate. Doar că vom analiza, niciodată nu facem aceste lucruri după joc. Vom vorbi şi cu el şi vedem ce decizii vom lua. Ideea e că vrem să avem rezultate mai bune, un joc mai spectaculos, să aducem mai mulţi suporteri în tribună. Sunt convins că dacă la Timişoara, sau Rapidul, sau Craiova, ar fi avut rezultatele pe care le-a avut CFR Cluj, chiar şi cu un asemenea joc, stadionul ar fi fost plin” a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.

CFR Cluj a obţinut un singur punct în primele două meciuri din grupele Conference League, chiar dacă era favorită. Echipa antrenată de Dan Petrescu a remizat cu Ballkani şi a pierdut cu turcii de la Sivasspor. Nici în campionat rezultatele nu au fost pe placul conducerii. Ardelenii au pierdut cu FC Botoşani (0-1) şi Farul (1-3), până să le învingă pe FC Voluntari (4-0) şi Universitatea Craiova (2-0).

Recomandări
  • Ion Crăciunescu, mesaj pentru Dan Petrescu
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și