Închide meniul
EXCLUSIV

Ionuţ Lupescu, reacţie incredibilă după ce a aflat că Burleanu ar putea ajunge preşedinte la UEFA: „Nu e ipoteză, e o lucrare!”

Publicat: 12 decembrie 2023, 15:05 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 19:06

Reclamă
Ionuţ Lupescu, reacţie incredibilă după ce a aflat că Burleanu ar putea ajunge preşedinte la UEFA: „Nu e ipoteză, e o lucrare!

Ionuţ Lupescu, reacţie incredibilă după ce a aflat că Burleanu ar putea ajunge preşedinte la UEFA

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionuţ Lupescu a avut reacţie incredibilă după ce a aflat că Răzvan Burleanu ar putea ajunge preşedinte la UEFA. Ipoteza a fost lansată în presa de Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu nu a fost suprins când a auzit de posibilitatea ca Răzvan Burleanu să devină preşedinte la UEFA, în locul cu Aleksander Ceferin. Acesta scenariu a fost lansat de jurnaliştii britanici de la The Independent.

Ionuţ Lupescu, reacţie incredibilă când a fost întrebat de Răzvan Burleanu preşedinte la UEFA

„Nu e nicio ipoteză. E o lucrare de un an şi ceva la acest lucru. Nu ştiu dacă ar fi bun, dar să nu facă ce a făcut în ultimii 8 ani în fotbalul românesc. Trebuie să fii şi român”, a spus Ionuţ Lupescu în exclusivitate la AntenaSport.

Răzvan Burleanu ar putea ajunge în locul lui Aleksander Ceferin la şefia UEFA

Aleksander Ceferin a ajuns să fie contestat. Slovenul în vârstă de 56 de ani şi-ar fi stârnit antipatia mai multor membri, după ce a anunţat că vrea să schimbe statutul UEFA. Totul pentru a putea obţine încă un mandat, al patrulea.

Britanicii de la The Independent anunţă că în tabăra celor care îl vor schimbat pe Ceferin este şi Răzvan Burleanu. Mandatul actualului preşedinte al UEFA se încheie în 2027, dar urmează un congres, la Paris, pe 8 februarie 2024.

Reclamă

Burleanu ar avea, în acest moment, sprijinul opozanţilor lui Ceferin şi ar avea susţinere pentru a fi candidat la alegerile pentru preşedinţia UEFA.

Ceferin și aliații lui au ridicat propunerea la o întrunire a Comitetului Executiv al UEFA dinainte de tragerea la sorți pentru grupele EURO. Scopul este modificarea statutului UEFA, astfel încât slovenul să poată avea mai mult de trei mandate”, anunţă The Independent.

Răzvan Burleanu a fost reales la conducerea FRF în aprilie 2022. Este la al treilea mandat la Casa Fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

Şef al Federaţiei Române din 2014, Burleanu este considerat a fi un administrator excelent şi responsabil. În vârstă de 39 de ani, are un doctorat pe management organizaţional, care a lucrat în politica din România şi în mai multe grupuri de lucru ale UEFA. Burleanu a fost ales membru al Consiliului FIFA în aprilie 2021„, mai specifică sursa menţionată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și