Închide meniul

Ionuţ Radu, şanse tot mai mici să joace pentru Inter. Anunţul făcut în Gazzetta dello Sport. "Bietul portar!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2021, 7:11

Ionuţ Radu, şanse tot mai mici să joace pentru Inter. Anunţul făcut în Gazzetta dello Sport. "Bietul portar!"

Profimediaimages

Ionu' Radu, rezervă de lux la Inter

  • Ionuţ Radu, rezervă şi la echipa naţională
  • Românul are o cotă de 7 milioane de euro

Portarul de 36 de ani a fost testat negativ, după 10 zile de izolare, şi poate reveni la antrenamente. Este singurul dintre cei patru jucători ai nerazzurilor, aflaţi în carantină, care poate reveni la antrenamente. Danilo D'Ambrosio, Stefan de Vrij şi Matias Vecino încă au Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samir Handanovic îl ţine pe bancă pe Ionuţ Radu

Ionuţ Radu încă nu a apucat să apere buturile grupării de Giuseppe Meazza după împrumutul la Genoa şi Parma. Avea o şansă uriaşă să o facă etapa viitoare, dar revenirea lui Handanovic este iminentă. Slovenul a fost titular în toate cele 27 de meciuri ale lui Inter!

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport i-au plâns de milă jucătorului convocat pe ultima sută de metri de Mirel Rădoi. 

Reclamă

"Bietul Ionuţ Radu, are 23 de ani şi are nevoie de multă răbdare. Nu va fi pe teren nici în meciul cu Bologna, de sâmbătă seara. Era o partidă pe care şi-o notase în calendar! Radu se poate consola cu prezenţa la echipa naţională", au precizat italienii.

Ionuț Radu, cerut titular în poarta lui Inter

Ionuț Radu a fost lăudat de fostul său antrenor de la Genoa, Aurelio Andreazzoli. Tehnicianul de 67 de ani a încercat să-i redea încrederea portarului român.

Reclamă

"Are multe calități, are fundamentele. A avut nevoie de timp să se dezvolte. La Genoa, Radu și-a făcut treaba excelent", a declarat Andreazzoli.

Ionuț Radu a bifat 33 de apariții în Serie A pentru Genoa, în stagiunea 2018/2019. Dintrea acestea, șase au fost fără gol primit. A urmat apoi EURO U21 2019, unde Radu a fost printre cei mai buni oameni ai României. La sfârșitul acelui an, Radu avea o cotă de 15 milioane de euro.

Stagiunea precedentă a adus însă un regres crunt în cariera portarului român. În ianuarie 2020, Inter i-a întrerupt împrumutul la Genoa și l-a trimis la Parma. N-a jucat niciun meci pentru echipa "cruciaților". Revenit vara trecută pe Meazza, Radu n-a bifat nicio apariție. Ultimul său meci a fost pe 9 ianuarie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Radu are în prezent 23 de ani și a ajuns să valoreze 7 milioane de euro. Contractul său cu Inter expiră în iunie 2024.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:44
Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!” Mesaj direct pentru Ianis Hagi