Închide meniul

Istvan Kovacs, dezvăluiri inedite despre arbitraj! Care a fost cea mai frumoasă experienţă şi în ce meci a alergat cel mai mult

Alex Masgras Publicat: 6 noiembrie 2023, 15:43

Reclamă
Istvan Kovacs, dezvăluiri inedite despre arbitraj! Care a fost cea mai frumoasă experienţă şi în ce meci a alergat cel mai mult

Istvan Kovacs, dezvăluiri inedite despre arbitraj

Istvan Kovacs, în timpul unui interviu / FRF.TV

Istvan Kovacs a făcut dezvăluiri inedite despre arbitraj! Arbitrul de 39 de ani din Carei a acordat un interviu pentru frf.ro în cadrul campaniei UEFA şi FRF de recrutare a arbitrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs, alături de mai mulţi arbitri internaţionali români, i-au îndemnat pe tineri să aleagă această meserie. Cu această ocazie, arbitrul din Carei a dezvăluit mai multe lucruri inedite din cariera sa.

Istvan Kovacs, dezvăluiri inedite despre arbitraj

Istvan Kovacs a vorbit despre lucrurile frumoase din viaţa unui arbitru: „Meseria de arbitru este cea mai frumoasă din lume! Prin arbitraj ai șansa de a rămâne în fotbal (n.r. atunci când renunți la cariera de jucător), călătorești mult, vezi cele mai frumoase stadioane ale lumii și, desigur, ai beneficii financiare”.

Istvan Kovacs a arbitrat în 2022 finala Conference League dintre AS Roma şi Feyenoord, prima finală din istoria acestei competiţii. Arbitrul din Carei a dezvăluit că aceasta a fost cea mai frumoasă experienţă a carierei şi că aşteaptă o nouă finală în viitor:

„Cea mai frumoasă experiență din carieră a fost finala Conference League pe care am arbitrat-o. Ce îmi doresc mai mult? O altă finală în viitor!”, a mai spus Istvan Kovacs.

Reclamă

Arbitrul român a avut şansa de a arbitra mai multe partide de top ale Europei. Cu toate acestea, Kovacs a alergat cel mai mult în timpul unui meci dintre Gaz Metan Mediaş şi Rapid. Chiar şi în aceste condiţii, semifinala UEFA Champions League din 2022 dintre Manchester City şi Real Madrid a fost una dintre cele mai solicitante partide ale carierei sale:

„O dată, la Mediaş – Rapid, au fost în jur de 14 km. Cel mai solicitant meci din punct de vedere fizic a fost semifinala dintre Manchester City şi Real Madrid şi cam tot la acel nivel am avut numărul de km”, a mai spus Istvan Kovacs.

Istvan Kovacs, moment controversat în Newcastle – PSG!

Newcastle a făcut un meci incredibil la revenirea nopţilor de UEFA Champions League pe St. James’ Park, atunci când echipa lui Eddie Howe s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la PSG. „Coţofenele” au avut o primă reprză de vis, după reuşitele lui Almiron şi Dan Burns.

Reclamă 4 / 0/3

Al doilea gol al echipei lui Eddie Howe a fost validat după câteva minute de aşteptare pentru formaţia engleză. Bruno Guimaraes a şutat din unghi, Gianluigi Donnarumma a respins la Tonali, care i-a pasat din nou lui Guimaraes, afşat într-o pozţie suspectă de offside.

Brazlianul a centrat de data aceasta, iar Dan Burns a trimis cu capul în poartă un balon respins de portarul italia după ce mingea trecuse de linia porţii. Cu toate acestea, Kovacs a avut nevoie de intervenţia colegilor din cabina VAR.

După câteva minute de aşteptare, Istvan Kovacs a validat golul, spre nemulţumirea jucătorilor lui PSG.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și