Închide meniul

Istvan Kovacs, moment controversat în Newcastle – PSG! Jucătorii parizienilor au „sărit” pe arbitrul român

Alex Masgras Publicat: 5 octombrie 2023, 0:05

Reclamă
Istvan Kovacs, moment controversat în Newcastle – PSG! Jucătorii parizienilor au „sărit pe arbitrul român

Istvan Kovacs, moment controversat în Newcastle - PSG!

Istvan Kovacs, în Newcastle - PSG / Profimedia

Istvan Kovacs a avut un moment controversat în Newcastle – PSG! Reuşita de 2-0 a „coţofenelor” a fost analizată mai bine de cinci minute în camera VAR. După o lungă perioadă de aşteptare, arbitrul român a validat golul lui Dan Burn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce Istvan Kovacs a validat golul, jucătorii lui PSG au protestat, cel mai vehement fiind căpitanul campioanei din Ligue 1, Marquinos.

Istvan Kovacs, moment controversat în Newcastle – PSG!

Newcastle face un meci incredibil la revenirea nopţilor de UEFA Champions League pe St. James ‘ Park. „Coţofenele” au avut o primă reprză de vis, după reuşitele lui Almiron şi Dan Burns.

Al doilea gol al echipei lui Eddie Howe a fost validat după câteva minute de aşteptare pentru formaţia engleză. Bruno Guimaraes a şutat din unghi, Gianluigi Donnarumma a respins la Tonali, care i-a pasat din nou lui Guimaraes, afşat într-o pozţie suspectă de offside.

Brazlianul a centrat de data aceasta, iar Dan Burns a trimis cu capul în poartă un balon respins de portarul italia după ce mingea trecuse de linia porţii. Cu toate acestea, Kovacs a avut nevoie de intervenţia colegilor din cabina VAR.

Reclamă

După câteva minute de aşteptare, Istvan Kovacs a validat golul, spre nemulţumirea jucătorilor lui PSG.

Şahtior, revenire de poveste în Liga Campionilor, după ce Antwerp a condus cu 2-0! Final dramatic în Belgia

Antwerp şi Şahtior au propus o partidă spectaculoasă în grupele UEFA Champions League. Belgienii au deschis scorul încă din minutul 3, atunci când Muja a deschis scorul. În minutul 33, Balikwisha a majorat diferenţa, iar Antwerp a intrat în avantaj la cabine.

După pauză, Şahtior a ieşit mult mai motivată de la cabine. În minutul 48, Danylo Sikan a redus din diferenţă, în timp ce în minutul 71, Yaroslav Rakitskyi a restabilit egalitatea.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 76, Şahtior a trecut în avantaj, după o eroare uriaşă a portarului Jean Butez. Acesta a plonjat şi a ţinut mingea în teren, perfect pentru Nazaryna, care a centrat pentru Sikan şi care a dus scorul la 3-2 pentru formaţia din Ucraina.

Finalul a fost dramatic pentru belgieni, care au avut şansa de a restabili egalitatea în prelungiri. Cu toatea acestea, Toby Alderweireld, eroul lui Antwerp din sezonul trecut, a trimis pe lângă poarta apărată de Riznyk. În cele din urmă, Şahtior a obţinut prima victorie din acest sezon din UEFA Champions League, în timp ce Antwerp rămâne fără victorie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și