Închide meniul

Istvan Kovacs poate da lovitura carierei! E pe lista scurtă a arbitrilor pentru finala Europa League sau Conference League

Publicat: 11 mai 2022, 13:22

Istvan Kovacs poate da lovitura carierei! E pe lista scurtă a arbitrilor pentru finala Europa League sau Conference League

Istvan Kovacs poate arbitra finala Europa League sau Conference League

Istvan Kovacs poate da lovitura carierei / Profimedia

  • Istvan Kovacs ar putea arbitra finala Europa League sau Conference League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Istvan Kovacs poate da lovitura carierei. Se află pe lista arbitrilor care pot conduce finala Europa League sau Conference League. Românul este luat în considerare pentru a fi la centru în unul dintre cele mai importante meciuri ale finalului de sezon, informează presa din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs este în cel mai bun moment al carierei la nivel international. Centralul de 37 de ani a arbitrat zece meciuri în cupele europene, în acest sezon. Până acum, apogeul arbitrului a fost cu siguranţă ”thriller-ul” Manchester City – Real Madrid, scor 4-3, din prima manşă a semifinalelor din Liga Campionilor.

Istvan Kovacs poate da lovitura carierei

Arbitrul român ar putea arbitra fie finala Europa League, fie finala Conference League, susţin spaniolii de mundodeportivo.com.

Reclamă

Vestea vine după ce arbitrul român a avut o prestaţie excelentă în semifinala Ligii Campionilor Manchester City – Real Madrid. Istvan Kovacs a arbitrat zece meciuri europene intercluburi: cinci în Liga Campionilor, două în Europa League, unul în Conference League si alte două din calificările pentru Europa League și Conference League.

În finala Europa League, care va avea loc pe 18 mai, la Sevilla, favorit pentru a fi delegat este plonezul Simon Marciniak, în timp ce la finala Conference League, care se va disputa la Tirana, pe 25 mai, cele mai mari şanse le are englezul Anthony Taylor, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Totuşi, varianta Istvan Kovacs nu este exclusă. Ibericii susţin că, dacă va exista o schimbare de ultim moment, românul poate fi răsplătit de forul decizional cu o delegare la unul dintre cele două evenimente.

Kovacs, lăudat chiar şi de Mark Clattenburg

Reprezentanţii forului european îl consideră printre arbitri de top la nivel continental.

Aceasta a fost o dovadă de arbitraj extraordinar din partea lui Istvan Kovacs. Zinchenko a fost împiedicat clar și ar fi fost atât de ușor pentru Kovacs să dea lovitură liberă. Dar a așteptat și acțiunea s-a încheiat cu golul superb al lui Bernardo Silva.

Reclamă 4 / 0/3

Pregătirea fizică a lui Kovacs și luarea deciziilor au fost cele mai bune pe care le-am văzut la un arbitru după multă vreme.

Pep Guardiola a primit un cartonaș galben, reacționând urât și urlând la arbitru. El ar fi trebuit să-i mulțumească după reușita lui Silva”, a declarat Mark Clattenburg, potrivit Daily Mail.

Care sunt finalele Europa League şi Conference League

AS Roma şi Feyenoord se vor înfrunta în prima finală a competiţiei Europa Conference League, asta după rezultatele pozitive de joi din manşa secundă a semifinalelor. Finala Europa Conference League se va juca pe 25 mai pe Arena Naţională din Tirana.

Frankfurt şi Rangers s-au calificat în finala Europa League la fotbal, după victoriile obţinute pe teren propriu, în manşa secundă a semifinalelor. Finala dintre cele doua echipe se joaca pe 18 mai, la Sevilla, pe stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Istvan şi Szabolcs Kovacs "fluieră" lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Liga 1 • 7 mart., 12:15
Istvan şi Szabolcs Kovacs „fluieră” lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: "Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva"
Liga 1 • 23 feb., 0:07
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: „Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva”
Istvan Kovacs a fost reclamat la Comisii
Liga 1 • 21 feb., 20:47
„Am fost furaţi ca în codru!” Istvan Kovacs, reclamat la Comisii: „Poate pentru asta a primit un bonus”
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter - Atletico Madrid 1-0
Liga Campionilor • 21 feb., 8:24
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0. Ce au descoperit spaniolii. „Puţină personalitate”