Închide meniul

Istvan Kovacs va arbitra în Africa! Cu ce sumă va fi recompensat arbitrul român

Alexandru Ivan Publicat: 25 iunie 2022, 16:30

Istvan Kovacs va arbitra în Africa! Cu ce sumă va fi recompensat arbitrul român

Istvan Kovacs va arbitra și la Cupa Mondială din 2022

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia

  • Istvan Kovacs va arbitra în Africa
  • Cu ce sumă va fi recompensat arbitrul român

Istvan Kovacs va arbitra un duel din Africa. Românul va fi la centru la partida Al Ahly – Pyramids FC, din sferturile de finală ale Cupei Egiptului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete.

Istvan Kovacs va arbitra în Africa

Nu vor fi însă români și în camera VAR, unde vor sta maghiarii Tamas Bognar și Palaz Berk. Potrivit africafootunited.com, întreaga brigadă va fi recompensată cu 35.000 de euro.

Reclamă

Clubul Al Ahly a insistat va duelul cu Pyramids să fie arbitrat de o brigadă străină.

Istvan Kovacs e cel mai important arbitru român al momentului și unul dintre cei mai în formă din întreaga Europă.

Reclamă

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs a fost copleșit de emoții când a aflat că va arbitra la Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Arbitrul a dezvăluit într-un interviu emoționat pentru Antena Sport că își pătrează primele fluiere acasă, la Carei.

„Primele 20-30 de minute am visat. Am visat, nu am crezut ca s-a întâmplat cu adevărat acest lucru. Este un fel de implinire pentru mine”, a spus Istvan Kovacs, pentru Antena Sport.

Este anul perfect pentru Kovacs. A fost laudat de toata lumea dupa finala Conference League si semifinala City – Real, din Champione League.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. – când arbitrezi finala Champions League?) Deocamdata rămân și savurez aceste momente frumoase. Sunt clipe de neuitat. (n.r. – câte mesaje ai primit după semifinala City – Real?) În jur de 500”a adăugat Kovacs.

EXCLUSIV | Ion Crăciunescu, după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Campionatul Mondial

Ion Crăciunescu a oferit prima reacție după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Campionatul Mondial. Fostul mare arbitru român a avut numai cuvinte de laude la adresa centralului de 38 de ani, despre care a spus că, la ora actuală, este „unul dintre cei mai buni arbitri din Eruopa”.

„Este meritul lui, a ajuns acolo numai pe meritul lui. Felicitări celor care l-au descoperit. Mie îmi pare rău și de Hațegan, că a avut acel necaz (n.r. – a suferit un infarct). Și el era un candidat serios. După ce va arbitra finala asta (n.r. – Conference League), Kovacs are șansa să arbitreze meciuri foarte tari și foarte importante acolo (n.r. – la Campionatul Mondial.

Pentru că are calitate.Dacă facem o socoteală de când n-am mai avut arbitru român la Campionatul Mondial, de la Igna… au trecut foarte mulți ani. Kovacs este un arbiru care are de toate. Știi cum se zice, a jucat fotbal, aleargă și bine, acum a început să aibă și un limbaj bun. Eu zic că este unul dintre cei mai buni arbitri din Europa, la ora actuală. Eu cred că dacă era născut în altă țară, prin Italia sau Germania, era mult mai tare”, a spus Ion Crăciunescu, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Istvan şi Szabolcs Kovacs "fluieră" lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Liga 1 • 7 mart., 12:15
Istvan şi Szabolcs Kovacs „fluieră” lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: "Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva"
Liga 1 • 23 feb., 0:07
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: „Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva”
Istvan Kovacs a fost reclamat la Comisii
Liga 1 • 21 feb., 20:47
„Am fost furaţi ca în codru!” Istvan Kovacs, reclamat la Comisii: „Poate pentru asta a primit un bonus”
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter - Atletico Madrid 1-0
Liga Campionilor • 21 feb., 8:24
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0. Ce au descoperit spaniolii. „Puţină personalitate”