Închide meniul

Istvan Kovacs va arbitra în Liga a 4-a, înaintea finalei Conference League. Incredibil la ce meci a fost trimis cel mai bun arbitru român

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2022, 10:11

Istvan Kovacs va arbitra în Liga a 4-a, înaintea finalei Conference League. Incredibil la ce meci a fost trimis cel mai bun arbitru român

Istvan Kovacs va arbitra în Liga 4 partida dintre Viitorul Vetiș şi CSM Victoria Carei

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Istvan Kovacs va arbitra în Liga a 4-a meciul dintre Viitorul Vetiș şi CSM Victoria Carei. Partida, care se va disputa sâmbătă, va fi ultima pe care Kovacs o va arbitra înaintea finalei Conference League dintre Roma şi Feyenoord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Delegarea uluitoare pentru cel mai bun arbitru român al momentului. Istvan Kovacs va arbitra partida dintre Viitorul Vetiș şi CSM Victoria Carei, scriu cei de la Gazeta de Nord-Vest. Originar din Carei, această delegare poate fi considerată ca un antrenament pentru Kovacs.

Istvan Kovacs va arbitra în Liga a 4-a, înaintea finalei dintre Roma şi Feyenoord

După ce va arbitra meciul dintre Viitorul Vetiș şi CSM Victoria Carei, Istvan Kovacs va merge la Tirana, acolo unde se va disputa finala Conference League dintre Feyenoord şi Roma. Astfel, după prestaţia de excepţie din semifinala dintre Manchester City şi Real Madrid, arbitrul român a primit un nou super-meci.

După ce i-a dat galben lui Guardiola, Istvan Kovacs va trebui să îl ţină în frâu şi pe Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma.

Centralul român a fost delegat împreună cu brigada sa la finala UEFA Europa Conference League. În ultimul act programat miercuri, 25 mai, ora 22:00, se vor întâlni AS Roma (Italia) și Feyenoord (Țările de Jos). Partida se va disputa pe Arena Kombëtare din Tirana, Albania.

Reclamă

Istavan Kovacs va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Sandro Schärer, din Elveția, în timp ce de sistemul de asistență video se vor ocupa nemții Marco Fritz, Christian Dingert și Bastian Dankert.

În vârstă de 37 de ani, Istvan Kovacs va conduce prima sa finală europeană la nivel de club. În acest sezon, românul a condus 10 partide în competițiile de club UEFA, inclusiv manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3„, a anunţat frf.ro.

Istvan Kovacs, decizie de mare clasă în Manchester City – Real Madrid 4-3

Istvan Kovacs a luat o decizie care poate decide prima finală a Ligii Campionilor. Arbitrul român a lăsat perfect legea avantajului, deşi Toni Kroos îl faultase pe Zinchenko. Faza s-a petrecut în minutul 73, la scorul de 3-2 pentru Manchester City. Istvan Kovacs şi-a arătat clasa în Manchester City – Real Madrid 4-3. În minutul 73, Kovacs a decis să lase legea avantajului, deşi a dus fluierul la gură. Mingea a ajuns la Bernardo Silva, care a reuşit un gol fabulos, cu un şut la colţul scurt.

Reclamă 4 / 0/3

VIDEO AICI CU DECIZIA DE EXCEPŢIE A LUI ISTVAN KOVACS

Redactorul-şef de la BBC a reacţionat imediat după decizia lui Istvan Kovacs. „Decizie briliantă de a lăsa legea avantajului„, a scris Phil McNulty pe Twitter.

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Kovacs

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs la finalul meciului istoric, câștigat de Manchester City, cu 4-3 în fața lui Real Madrid, în semifinalele Champions League.

Totul a început în debutul reprizei secunde, atunci când Pep Guardiola a susținut că echipa sa ar fi trebuit să primească un out de margine, dar Istvan Kovacs a văzut altfel, iar reluările i-au dat dreptate românului, care i-a și acordat un cartonaș galben managerului campioanei Angliei.

„Mi-am cerut scuze aribtrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost out în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și i-am cerut scuze”, a spus Guardiola, după Manchester City – Real Madrid 4-3.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și