Închide meniul

Manchester City – Real Madrid 4-3. ULUITOR! Meci de poveste în semifinalele Champions League, cu Istvan Kovacs la centru. Karim Benzema, „dublă” spectaculoasă. Victorie uriaşă pentru starurile lui Guardiola

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 23:30

Manchester City – Real Madrid 4-3. ULUITOR! Meci de poveste în semifinalele Champions League, cu Istvan Kovacs la centru. Karim Benzema, „dublă spectaculoasă. Victorie uriaşă pentru starurile lui Guardiola

Karim Benzema e starul lui Real Madrid

Profimediaimages

Manchester City – Real Madrid, scor 4-3, a fost capul de afiş al semifinalelor din UEFA Champions League. Cele două formaţii s-au întâlnit pe „Etihad Stadium”, într-un meci care a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost la centru şi a arbitrat fără greşeală în confruntarea în care s-au înscris şapte goluri. Starurile lui Pep Guardiola au obţinut o victorie uriaşă şi sunt favorite înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. Au marcat: De Bruyne ‘2, Gabriel Jesus ’11, Foden ’53, Silva ’74 / Benzema ’33, ’82 (p), Vinicius ’55.

Manchester City – Real Madrid 4-3

Min. 90: Manchester City – Real Madrid 4-3. Final de meci!

Min. 82: Manchester City – Real Madrid 4-3. GOOOLLL! Karim Benzema a înscris un gol de poveste, de la 11 metri. A ales să execute printr-o panenka!

Reclamă

Min. 81: Manchester City – Real Madrid 4-2. Penalty! Laporte a făcut henţ în careu şi Istvan Kovacs a arătat punctul cu var!

Min. 74: Manchester City – Real Madrid 4-2. GOOOLLL! Bernardo Silva înscrie cu un şut la colţul scurt. A fost ajutat şi de Istvan Kovacs, care a lăsat jocul să continue după ce Zinchenko a fost faultat în marginea careului!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI BERNARDO SILVA!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 53: Manchester City – Real Madrid 3-2. GOOOLLL! Vinicius a înscris după o cursă fabuloasă. A plecat din propria jumătate de teren şi nu a mai putut fi ajuns!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI VINICIUS!

Min. 53: Manchester City – Real Madrid 3-1. Gol Phil Foden!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI FODEN!

Min. 33: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema a marcat cu un voleu fantastic. Meci nebun cu Istvan Kovacs la centru.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI BENZEMA!

Min. 11: Manchester City – Real Madrid 2-0. GOOOLLL Gabriel Jesus! „Cetăţenii” lui Guardiola sunt de neoprit. Brazilianul a înscris după o gafă uluitoare în apărarea Realului. Assist De Bruyne!

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL DE 2-0!

Min. 2:  Manchester City – Real Madrid 1-0. Start nebun de partidă. Kevin De Bruyne a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Mahrez!

VEZI VIDEO AICI CU GOLUL LUI DE BRUYNE!

Min. 1: A început meciul din UEFA Champions League!

Update: Karim Benzema este căpitanul lui Real Madrid împotriva lui Manchester City. Dacă va marca în va egala pe golgheterul acestui sezon din UCL, Robert Lewandowski (13 goluri).

Manchester City: Ederson – Stones, Ruben Dias, Laporte, Zinchenko – De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva – Mahrez, Jesus, Foden

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Eder Militao, Alaba, Mendy – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior

Karim Benzema este cel mai în formă jucător din UEFA Champions League. Superstarul francez, favorit la Balonul de Aur, are 12 reuşite în actualul sezon şi se află pe poziţia secundă în clasamentul golgheterilor. Robert Lewandowski este pe primul loc, cu 13 reuşite.

Cele două formaţii s-au întâlnit ultima oară în august 2020, în optimile de finală UEFA Champions League, când echipa lui Pep Guardiola a eliminat atunci formaţia lui Zinedine Zidane, scor 4-2 la general. Acum, marele antrenor spaniol va sta faţă în faţă cu Carlo Ancelotti, care este la doar un punct de titlu în La Liga.

„Real Madrid este ”regina” competiției. Este a treia semifinală din istoria noastră în Liga Campionilor. Am repetat-o ​​pe cea de anul trecut și este un succes pentru noi. Vom încerca să jucăm foarte bine”, a transmis Guardiola, după ce a eliminat-o pe Atletico Madrid în sferturile de finală.

Istvan Kovacs, la centru în Manchester City – Real Madrid

Istvan Kovacs a primit o veste uriaşă şi a fost delegat la super-meciul de la Manchester. Va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Centralul român a fost delegat la manșa tur a semifinalei celei mai importante competiții de club la nivel continental, programată marți, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Manchester. Este pentru prima dată în carieră când va conduce o semifinală a unei competiții continentale de club.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri asistenți. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz și Bastian Dankert.

Va fi al cincilea meci din actuala ediție a UEFA Champions League pe care Kovacs o va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor și la ”sfertul” Man.City – Atletico Madrid 1-0„, a anunțat frf.ro.

Reacţia lui Mircea Lucescu, după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Manchester City – Real Madrid

Mircea Lucescu a avut o primă reacţie după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Manchester City – Real Madrid, şocul din semifinalele Ligii Campionilor. Lucescu se bucură că măcar la nivelul arbitrilor să fim sus.

Mircea Lucescu a dat şi un pronostic în ceea ce priveşte semifinalele Ligii Campionilor. Manchester City – Liverpool este finala anunţată de Mircea Lucescu.

Părerea mea e că va câştiga City, dacă nu va fi acelaşi noroc pe care l-au avut în meciurile precedente. Se pare că va fi o finală Manchester City – Liverpool. Măcar la nivelul arbitrilor să fim prezenţi în elita fotbalului european”, a spus Mircea Lucescu.

Marca, anunţ înainte de City – Real: „Semifinala Erling Haaland!”

Manchester City şi Real Madrid se întâlnesc azi în Anglia, în manşa tur din semifinalele UEFA Champions League. Duelul de cinci stele dintre Pep Guardiola şi Carlo Ancelotti are mai multe unghiuri de abordare, principalul fiind transferul lui Erling Haaland (21 ani).

Ambele cluburi vor să obţină semnătura superstarului norvegian, iar câştigătoarea duelului va avea un mare avantaj în realizarea transferului, anunţă Marca. Ibericii amintesc de faptul că „galacticii” au rămas calmi şi discreţi, în timp ce liderul din Premier League este anunţat ca următoarea destinaţie a atacantului.

Proiectul sportiv decide mai mult de 50% viitorul lui Erling Haaland, motiv pentru care se anunţă o luptă intensă. Real Madrid este la un punct distanţă de titlu în La Liga, iar Manchester City este lider în Anglia şi se luptă cu Liverpool pentru trofeu. Astfel, trofeul UEFA Champions League poate decide soarta vedetei lui Dortmund.

Recomandări
  • Manchester City – Real Madrid, LIVE TEXT pe AS.ro, de la 22:00
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și