Închide meniul

”Îți doresc din tot sufletul putere și scopuri mari!” Gică Popescu, mesaj emoționant pentru fiul său Nicolas, care a împlinit 19 ani: ”Voi fi mereu alături de tine!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 18:12

”Îți doresc din tot sufletul putere și scopuri mari!” Gică Popescu, mesaj emoționant pentru fiul său Nicolas, care a împlinit 19 ani: ”Voi fi mereu alături de tine!”

Gică Popescu a dezvălui ce salariu are fiul său

AS.ro

  • Gică Popescu, mesaj emoționant pentru fiul său, care a împlinit 19 ani
  • Ce i-a transmis ”Baciul” lui Nicolas

Gică Popescu, mesaj emoționant pentru fiul său Nicolas, care a împlinit 19 ani

Nicolas Popescu a împlinit astăzi, 2 ianuarie, 19 ani. Tatăl său i-a făcut ziua de naștere mai frumoasă cu un mesaj emoționant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Îți doresc din tot sufletul putere și scopuri mari, sănătate și oricât de greu îți va fi, sa nu uiți niciodată sa zâmbești. Să crezi în visurile tale și să lași oportunitățile să-ți invadeze viața.

Oriunde te-ar duce viața, eu voi fi mereu alături de tine și te voi susține in tot ceea ce vei face. La mulți ani, Nico! Te iubesc!”, a fost mesajul emoționant al lui Gică Popescu.

Reclamă

Nicolas Popescu este cotat pe site-urile de specialitate la 50.000 de euro. Tânărul mijlocaș defensiv este legitimat la Farul Constanța, unde tatăl său este președinte.

EXCLUSIV. Primul interviu comun cu Gică Popescu şi fiul său. Reportaj eveniment de 1 decembrie

Avem trecut, vrem viitor. Iar Gică Popescu i-a făcut temele fiului său Nicolas. De la prima strigare la naţională.

Reclamă

„Dacă te duci să joci pentru România, să nu te mai întorci niciodată. Să rămâi acolo până la sfârşitul carierei!”. Cu verii Nicolas Popescu şi Ianis Hagi poate începe povestea unei noi generaţii, care s-o bată pe cea a părinţilor lor.

Cu încredere, cu o mentalitate nouă care să lase trecutul în spate, România vrea să fie din nou mare. Şi nu doar la fotbal. Pe teren, Gică Popescu i-a predat ştafeta fiului său Nicolas şi pariază pe viitor.

„Vrem, nu vrem, noi, cei educaţi înainte de 89, avem anumite frâne în anumite decizii! Ei trebuie educaţi în aşa fel încât să nu se simtă inferiori! Noi am avut acest complex de inferioritate cu care am venit din comunism! Trebuie educaţi că sunt cei mai buni, trebuie să fie cei mai buni, indiferent pe cine au în faţă! Noi nu am avut din păcate educaţia asta!”, a spus Gică Popescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

„Văd o ţară capabilă de foarte multe lucruri pentru că, cred eu, vine din spate o generaţie foarte talentată în orice domeniu. Însa cred că ne trebuie o mentalitate ca să putem performa şi în România, să nu fim nevoiţi să plecăm în afară ca să excelăm! În primul rând, trebuie să credem în noi şi în puterea pe care o avem!”, a spus şi Nicolas Popescu.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi "titular incontenstabil" la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 23:53
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi „titular incontenstabil” la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 22:41
„Ce ar fi de remarcat?” Gică Popescu, verdict la pauza meciului Columbia – România 2-0
Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:20
Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România
Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu
Liga 1 • 21 mart., 21:18
„N-am înţeles greşit, e lipsă de fair-play!” Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu. Ce i-a cerut patronului de la Rapid
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”