Închide meniul

Jablonec – CFR Cluj 1-0 | Reacția lui Andrei Burcă după a doua înfrângere la rând. „Trebuie să punem capul în jos!” Derapaj involuntar la finalul interviului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2021, 0:17

Jablonec – CFR Cluj 1-0 | Reacția lui Andrei Burcă după a doua înfrângere la rând. „Trebuie să punem capul în jos! Derapaj involuntar la finalul interviului

Andrei Burcă a recunoscut că poate pleca de la CFR Cluj

Andrei Burcă, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

„Trebuie să-i felicităm în această seară. Au fost mai buni, chiar dacă și noi am avut anumite situații. N-am început cum trebuie jocul și prima repriză. Simt că putem mai mult și se vede că trecem printr-o schimbare. Trebuie să fim mai umili, să muncim mai multe de la antrenamente și să înțelegem ce dorește Mister de la noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

V-a zis Mister, credeați că iar bagă în ele. Au terminat la 5 puncte de Sparta Praga și nu putem compara camp Cehiei cu al nostru. Trebuie să fim mai serioși, sunt convins că tot noi o vom scoate la capăt. Trebuie să fim realiști. Și la Botoșani, ok, au câștigat, dar nu cred că a fost rezultatul meritat.

În această seară, la fel, am avut niște situații mari de a marca. E o trecere, s-au schimbat multe în club, dar noi suntem cei răspunzători pe teren. Avem 2 ani în care am făcut performanțe în Europa și această înfrângere trebuie să ne motiveze. Este bine că nu ne-am băgat cu c*** în poartă”, a spus Andrei Burcă, la finalul meciului din Cehia, pentru Pro X.

Jablonec – CFR Cluj 1-0. Campioana României, învinsă la debutul în grupele Conference League

După o primă parte în care ocaziile importante au fost de partea lui Jablonec, presiunea cehilor s-a concretizat în repriza secundă. Bălgrădean a ieșit pe sub minge la o centrare a cehilor din flancul stâng. Mingea a fost trimisă spre poartă, dar Camora, în cădere, a respins balonul cu mâna din fața porții.

Arbitrul nu a stat pe gânduri și l-a eliminat pe fundașul campioanei României, după care a dictat penalty pentru Jablonec. După ce a greșit la faza care a dus la penalty-ul lui Jablonec, Bălgrădean nu a reușit să revanșeze la 11 metri. Pilar l-a învins fără emoții de la punctul cu var pe portarul lui CFR Cluj.

Reclamă

Singura ocazie importantă a CFR-ului a fost ratată de Rachid Bouhenna, în minutul 65. Jucătorul venit de la Sepsi a trimis direct în portarul advers din numai 6 metri. Este a doua înfrângere pentru Dan Petrescu în tot atâtea meciuri de la revenirea la CFR Cluj.

Cum arată clasamentul în grupa lui CFR Cluj din UEFA Conference League

În celălalt meci al grupei, Randers și AZ Alkmaar au oferit un spectacol pe cinste, scor 2-2. În runda următoare, CFR Cluj va juca, acasă, cu Randers.

Cum arată programul lui CFR Cluj în grupele Conference League

Etapa 1 – 16 septembrie
Jablonec – CFR Cluj 1-0 şi Randers – AZ Alkmaar 2-2

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 2-a – 30 septembrie
Ora 19.45 AZ Alkmaar – Jablonec şi CFR Cluj – Randers;

Etapa a 3-a – 21 octombrie
Ora 22.00 Jablonec – Randers şi CFR Cluj – AZ Alkmaar;

Etapa a 4-a – 4 noiembrie
Ora 19.45 Randers – Jablonec şi AZ Alkmaar – CFR Cluj;

Etapa a 5-a – 25 noiembrie
Ora 22.00 Jablonec – AZ Alkmaar şi Randers – CFR Cluj;

Etapa a 6-a – 9 decembrie
Ora 19.45 CFR Cluj – Jablonec şi AZ Alkmaar – Randers.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și