Închide meniul

Jean Pavel a dezvăluit planul pus la cale cu Victor Piţurcă şi Balint pentru ca CSA Steaua să poată promova în Liga 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 noiembrie 2023, 16:44

Reclamă
Jean Pavel a dezvăluit planul pus la cale cu Victor Piţurcă şi Balint pentru ca CSA Steaua să poată promova în Liga 1

Victor Piţurcă, avertizat de Gabi Balint după anunţul că vrea să preia CSA Steaua: "Tot el era implicat!"

Gabi Balint şi Victor Piţurcă / Colaj Hepta

Jean Pavel a dezvăluit planul pus la cale cu Victor Piţurcă şi Balint pentru ca CSA Steaua să poată promova. Fostul şef al galeriei Stelei a spus că se va înfiinţa o Societate pe Acţiuni pentru ca echipa să poată promova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Pavel se bazează în demersul său şi pe srijinul fostelor glorii, în frunte cu Victor Piţurcă şi Gabi Balint.

Jean Pavel a dezvăluit planul pus la cale cu Victor Piţurcă şi Balint pentru ca CSA Steaua să poată promova

„O să vorbesc cu Talpan! Primul lucru pe care trebuie să îl facem și de săptămâna viitoare chiar începem să ne organizăm, vom face o Societate pe Acțiuni (SA) adevărată, cum nu are niciun club din România în afară de Rapid la ora asta.

Inițiativa pleacă de la suporteri și toate gloriile sunt lângă noi. Victor Pițurcă, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Belodedici, Panduru, Gâlcă, toți sunt de acord cu ce vrem să facem noi. Totul va fi pe baze cât se poate de transparente, ca la anul, când începe campionatul să fim și cu un lot de jucători valoroși, nu mai spun de oameni de afaceri cu bani mulți. Dacă domnul Talpan are ceva împotrivă, vom purta discuții să îi explicăm clar de ce vrem să facem treaba asta. Pentru că altfel vom muri”, a spus Jean Pavel pentru fanatik.ro.

Jean Pavel a spus că dacă nu se iau măsuri urgente, echipa va pierde din ce în ce mai mulţi suporteri.

Reclamă

„Acum 5 ani eram aproape 40.000 de oameni pe Arena Națională în Liga a patra și uitați-vă câți suntem acum. De la an la an se pierd din suporteri și sunt foarte mulți care nu se duc nici la CSA, nici la FCSB pentru că s-au scârbit. Eu sunt sigur că din vară vom avea drept de promovare, iar stadionul va fi 100% plin la fiecare meci”, a mai spus ultrasul.

Mihai Stoica i-a ironizat pe cei de la CSA Steaua după meciul cu Rapid

Mihai Stoica i-a ironizat pe cei de la CSA Steaua după meciul cu Rapid. Crainicul arenei din Ghencea a anunţat, în timpul meciul CSA Steaua – Rapid, că 13.678 de persoane au venit la stadion să urmărească partida. CSA Steaua – Rapid s-a încheiat 0-0.

Mihai Stoica a precizat că, până în acest moment, pentru derby-ul cu Rapid de duminică, FCSB a vândut numai pentru tribuna a 2-a peste 13.678 de bilete. Oficialul FCSB-ului se aşteaptă ca circa 40.000 de persoane să vină la meciul FCSB – Rapid, care se va disputa duminică, de la 20:30, pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Avem date până acum doar în Tribuna 2 peste 13.678. Cu toate golurile anulate și penalty-urile refuzate. #around40k”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A Vezi toate știrile
Citește și