Închide meniul

Mihai Stoica i-a ironizat pe cei de la CSA Steaua după meciul cu Rapid! Ce a putut transmite oficialul FCSB-ului

Bogdan Stănescu Publicat: 1 noiembrie 2023, 23:42

Reclamă
Mihai Stoica i-a ironizat pe cei de la CSA Steaua după meciul cu Rapid! Ce a putut transmite oficialul FCSB-ului

Pariul lui Mihai Stoica de la FCSB

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica i-a ironizat pe cei de la CSA Steaua după meciul cu Rapid. Crainicul arenei din Ghencea a anunţat, în timpul meciul CSA Steaua – Rapid, că 13.678 de persoane au venit la stadion să urmărească partida. CSA Steaua – Rapid s-a încheiat 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a precizat că, până în acest moment, pentru derby-ul cu Rapid de duminică, FCSB a vândut numai pentru tribuna a 2-a peste 13.678 de bilete. Oficialul FCSB-ului se aşteaptă ca circa 40.000 de persoane să vină la meciul FCSB – Rapid, care se va disputa duminică, de la 20:30, pe Arena Naţională.

Mihai Stoica i-a ironizat pe cei de la CSA Steaua după meciul cu Rapid

Avem date până acum doar în Tribuna 2 peste 13.678. Cu toate golurile anulate și penalty-urile refuzate. #around40k”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Rapidul are 4 puncte în Cupa României, după 2 jocuri. În ultimul meci giuleştenii o vor întâlni pe CFR Cluj. Pentru a fi siguri de calificare giuleştenii trebuie să câştige meciul cu echipa antrenată de Andrea Mandorlini.

Cristiano Bergodi, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua: „Nu ne vom prezenta ca victime!”

Cristiano Bergodi este cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua. Antrenorul Rapidului s-a declarat nemulţumit de egalul înregistrat cu „militarii” în Cupa României, însă a mărturisit că echipa sa se va pregăti pentru duelul „de foc” de pe Arena Naţională, cu trupa lui Elias Charalambous.

Reclamă

Rapid s-a încurcat în Cupa României şi a remizat cu CSA Steaua, scor 0-0, într-un meci desfăşurat în Ghencea. Pentru giuleşteni urmează duelul cu FCSB, care va avea loc duminică, de la 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Cristiano Bergodi a analizat prestaţia echipei sale, din meciul cu CSA Steaua, şi a declarat că echipa sa ar fi trebuit să joace mult mai bine decât a făcut-o.

Acesta susţine că giuleştenii au avut ghinion, după accidentările lui Albion Rrahmani şi Claudiu Petrila, însă a garantat că echipa sa va fi una competitivă pe Arena Naţională, în derby-ul cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi: „Meciul cu FCSB este foarte important”

„Nu am făcut un meci reuşit. Trebuia să câştigăm, nu am jucat aşa bine cum trebuia să o facem. Eu nu vorbesc de jucători, mă bazez pe ei. Am un lot bun, vom vorbi după acest meci. Trebuie să jucăm mai bine.

Lipsesc Rrahmani şi Petrila, nu pot să mă gândesc ce va fi fără ei, mă gândesc doar la soluţii. Asta e, s-a întâmplat să se accidenteze, am avut ghinion, vom prezenta o echipă competitivă pe Arena Naţională, cu FCSB.

În seara asta, trebuia să câştigăm, cu tot respectul pentru CSA Steaua. Vom juca acasă cu CFR Cluj, în ultima etapă. Ei vor juca cu U Cluj, ne luptăm pentru primul loc.

E un derby, un meci foarte important, dar nu decisiv pentru campionat. E frumos să trăim un derby, mai sunt trei zile. Astăzi e păcat că nu am câştigat.

Au jucat jucătorii care au jucat mai puţin, dar nu mă îngrijorez, vom avea o echipă competitivă, nu ne vom prezena ca victime. Cîrjan ţtie ce îi trebuie, am vorbit cu el, are tehnică bună, dar vine dintr-un mediu dificil, nu e uşor pentru un tânăr, trebuie să crească”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și