Închide meniul

Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, atac dur la conducerea CSA Steaua: „Se sifonează bani! Bichir e fricos!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 noiembrie 2023, 10:22

Reclamă
Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, atac dur la conducerea CSA Steaua: „Se sifonează bani! Bichir e fricos!

Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, atac dur la conducerea CSA Steaua

Profimedia

Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, a lansat un atac dur la conducerea CSA Steaua. Jean Pavel e de părere că la conducerea clubului au ajuns oameni care nu au competenţele necesare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Jean Pavel a acuzat că se sifonează bani de la toate secţiile clubului şi că ultimul preşedinte cu adevărat bun al clubului a fost Cornel Oţelea.

Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, atac dur la conducerea CSA Steaua

„Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar clubul a încăput pe mâna unor nepricepuți, ca să nu spun mai multe. Asta ca să nu spun proști și hoți. Pentru mine, ultimul comandant al clubului a fost generalul Cornel Oțelea. Pentru mine este ultimul comandant adevărat. Restul doar din interes.

„Bichir e trecător, dar ține de scaun. Un fricos. Câte am făcut eu pentru Steaua, dacă merg acum singur la club cheamă paza, Jandarmeria, SRI-ul. Dar am să le spun eu. Ei uită cât am ajutat eu secția de hochei și am avut atunci cele mai mari performanțe din istorie. Din clubul Steaua la ora asta se sifonează bani. De la toate secțiile și nu mai sunt resurse pentru performanță. Corpul de Control nu descoperă nimic dacă vine. Banii se sifonează altfel. Dar nu vreau să spun mai multe pentru că dau în Steaua, nu în ei”, a spus Jean Pavel la fanatik.ro.

Jean Pavel, atac dur la adresa FCSB

Jean Pavel a lansat un atac dur la adresa celor de la FCSB. Fostul lider al galeriei Stelei susţine că echipa lui Gigi Becali ar trebui să ajungă în Liga 5, iar CSA să îi ia locul în Liga 1.

Reclamă

Palmaresul din perioada 1947-1998 a ajuns la clubul din Ghencea, iar bucata din perioada 1998 – 2003 a rămas al nimănui, la fel şi cel dintre 2003 şi 2017. Motiv pentru care Pavel cere pedeapsă dură pentru FCSB.

„S-a făcut dreptate, dar aș sublinia un mic amănunt: dacă FCSB a substituit numele «Steaua» în acei ani, trebuie să plătească daune. Consider că trebuie să fie retrogradată urgent în Liga 5 și Steaua repusă în drepturi, în prima ligă.

Totodată, evident, îi ceri Stelei ca, într-un sezon, să își schimbe forma de organizare actuală. Totuși, în 1998, avea formă de organizare corectă pentru prima ligă, chiar și pentru Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Avem hârtie de la UEFA. Sunt echipe din Europa, departamentale, care joacă în cupele europene. Cele din Rusia, de exemplu, înainte de războiul cu Ucraina”, citat de iAMSport.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și