Închide meniul

Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!”

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2024, 19:55

Reclamă
Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!

Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi

Profimedia și Hepta

Joan Laporta a venit cu o ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi! Președintele de la Barcelona a purtat o discuție cu fostul fundaș, în care a venit cu o invitație importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laporta a fost prezent la București pentru a inaugura academia Barcelonei din țara noastră. La eveniment însă nu au fost invitați Gică Popescu și Gică Hagi, care au făcut spectacol în tricoul catalanilor.

Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi

După festivitate, Gică Popescu a dezvăluit că nu a fost deranjat de faptul că nu a fost invitat la inaugurarea academiei.

Acesta a dezvăluit că a avut o discuție cu Joan Laporta, care a venit cu o ofertă importantă. Concret, oficialul l-a invitat pe Popescu, alături de Gică Hagi, la un eveniment la care se vor sărbători 125 de ani de la înființarea Barcelonei.

„Nu am de ce să mă supăr, m-am văzut astăzi la prânz cu președintele Laporta. Știam că mă voi vedea cu el. M-am văzut astăzi la ora 2.

Reclamă
Reclamă

Într-o normalitate corectă și eu și Gică ar fi trebuit să fim acolo. Suntem singurii români care au jucat acolo. (n.r Știi de ce nu ai fost invitat?) Habar nu am.

(n.r. Probabil pentru că aveți o academie?) Puteam să fim cea mai mare rivală, normal trebuia să fim acolo. Noi suntem cei care au jucat la Barcelona, dar nu a fost nicio problemă.

Am discutat cu Laporta, m-a invitat și pe mine și pe Gică la sărbătoarea a cei 125 de istorie a clubului.

Reclamă

Eu l-am felicitat pe Laporta pentru întoarcerea la origini, anume la ceea ce a adus Cruyff. Ca baza jucătorilor să fie din La Masia. A fost și generația lui Xavi, Iniesta, Pique, iar acum se pune din nou accent”, a spus Gică Popescu, la digisport.ro.

Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern! Preşedintele Barcelonei: „De-asta am ales România”

La Palatul Victoria, preşedintele Barcelonei s-a întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu, dar şi cu Gică Popescu, fostul căpitan al catalanilor. Fostul mare jucător al României a evoluat pentru Barcelona în perioada 1995-1997. La întâlnirea de la Guvernul României a participat şi Florin Răducioiu, cel care a fost alături de Laporta şi la evenimentul de marţi seară.

Joan Laporta a avut un discurs superb la adresa României şi a dezvăluit că Barcelona a ales ţara noastră pentru a deschide o academie de fotbal şi pentru caracterul pe care îl au românii:

„După cum ştiţi suntem foarte selectivi când vine vorba de cerinţe. Am ales România pentru locaţia sa, pentru caracterul oamenilor săi. Avem un club care, anul acesta, pe 29 noiembrie, va sărbători 125 de ani de istorie”, a spus Joan Laporta, la întâlnirea de la Guvernul României.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

22:01

Fiul lui Djibril Cisse a debutat în fotbalul profesionist! Poate juca pentru 5 naționale diferite

21:34

Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune

21:30

U BT Cluj, la a 3-a înfrângere în EuroCup! Campioana României, învinsă de Valencia în fața a 10.000 de fani

20:55

VIDEOAnamaria Balaş e „Regina” din cuşca de MMA! E pasionată de şah şi vrea să le dea „mat” adversarelor

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK 6 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani
Citește și