Închide meniul

Joan Laporta vine în România! Barcelona își deschide academia la București

Alexandra Costea Publicat: 3 octombrie 2024, 16:20

Reclamă
Joan Laporta vine în România! Barcelona își deschide academia la București

Joan Laporta vine în România! Barcelona își deschide academia la București

Joan Laporta, la o conferinţă de presă - Profimedia

Joan Laporta vine în România! Președintele Barcelonei va ajunge la Bucureşti pentru deschiderea oficială a Barca Academy România. Evenimentul va avea loc pe data de 8 octombrie, pe terenul sintetic al complexului „Arcul de Triumf”. Festivitatea este programată să înceapă la ora 19:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este un moment istoric pentru viitorul fotbalului românesc. Joan Laporta vine la Bucureşti special pentru evenimentul de deschidere a Barca Academy România, notează playsport.ro. Reprezentantul catalanilor de la noi din țară este Florin Răducioiu.

Joan Laporta vine în România! Barcelona îşi deschide academia la Bucureşti

În lunile august şi septembrie, catalanii au pregătit în Capitală viitorii fotbaliști ai României. Micuţii au fost atrenaţi asemenea ADN-ului catalan de 4 antrenori de La Masia. Activitățile au avut loc pe stadionul Arcul de Triumf. A fost prima activitate de acest fel din ultimii 5 ani. FC Barcelona a organizat ultima tabără în 2019, la baza FCSB din Berceni.

Pe lângă Joan Laporta, la evenimentul de deschidere vor participa mai multe personalități din lumea sportului românesc, a dezvăluit Florin Răducioiu.

„Cred că România va avea cât de curând un jucător la Barcelona. Cred că în 4-5 ani. Și știți că sunt foarte bun la predicții. Am deja pe cineva în minte”, a declarat Răducioiu la începutul taberei din această vară.

Reclamă
Reclamă

Care este secretul pe care micuții îl pot învăța la Barca Academy România

Florin Răducioiu a vorbit cu oficialii catalani care se află la cârma proiectului din Capitală. Acesta este de părere că secretul Barcelonei este comunicarea. Şcoala de fotbal a FC Barcelona pune mare accent pe discuțiile cu viitorii fotbaliști. Acestea au ca scop să le cunoască adevăratele probleme şi să găsească împreună soluții, pentru a-i încuraja.

Academia Barcelonei din România va avea nu mai puțin de 12 antrenori români. Aceştia au fost pregătiţi în detaliu după baza de principii tactice şi tehnice ale clubului catalan.

„La Barca Academy București, dezvoltăm un proiect complex prin educație. Nu ne dorim doar să formăm sportivi de elită, ci să cultivăm sportivi inteligenți și echilibrați. Prin programele noastre unice de metodologie, inspirate de valorile FC Barcelona, combinăm antrenamentul fizic de înaltă calitate cu dezvoltarea mentală și emoțională. 

Reclamă

Considerăm important ca viitorii campioni să își gestioneze cât mai bine primii bani câștigați din fotbal, de aceea adăugăm ore de educație financiară în curriculum-ul nostru. Astfel, îi ajutăm pe tinerii sportivi să își construiască un viitor sigur și prosper, atât pe terenul de fotbal, cât și în afara acestuia.

Ne concentrăm pe crearea unui mediu unde sportivii învață să fie disciplinați, să gândească strategic și să colaboreze eficient. Credem că adevăratul succes vine din excelența sportivă îmbinată cu o educație solidă și principii morale puternice”, se precizeză pe site-ul oficial al şcolii de fotbal.

Înscrierile în programul Barcelona Academy se pot face pe site-ul barcaacademy.ro, dar și prin intermediul paginii de Facebook.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:03

EXCLUSIVMatei Lucescu, înainte de PAOK Salonic – FCSB: „O să ţin cu PAOK în seara asta!”

17:29

Fiul lui Michael Schumacher s-a întors la volanul unui monopost de Formula 1! Mick a fost prezent la testele Pirelli

17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

17:03

Gică Hagi l-a mustrat pe Denis Alibec, după declaraţiile atacantului de la Farul: „Să se gândească la asta. Atunci o să câştigăm”

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

16:46

Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și