Închide meniul
VIDEO

Jocurile Olimpice | Mesajul emoţionant transmis de fotbaliştii lui Mirel Rădoi: „E vremea să fim mândri de tricolori! Hai, România!”

Reclamă

Publicat: 5 iulie 2021, 9:15

Jocurile Olimpice | Mesajul emoţionant transmis de fotbaliştii lui Mirel Rădoi: „E vremea să fim mândri de tricolori! Hai, România!

Tricolorii și-au stabilit numerele pentru Jocurile Olimpice

Facebook Echipa naţională a României

Fotbaliştii români au transmis un mesaj video pentru fani, în care le cer sprijinul şi le promit că îi vor face mândri la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul emoţionant transmis de jucătorii lui Mirel Rădoi

Fiecare fotbalist a rostit o parte din discurs. Alex Paşcanu a încheiat cu scandarea: „Hai, România!”.

„La Europeanul de Tineret din Italia şi San Marino am bucurat milioane de români. Pentru prima dată în istorie am jucat semifinală de Campionat European şi am calificat România după jumătate de secol la Jocurile Olimpice. Pentru că aţi crezut în noi şi ne-aţi făcut puternici, am reuşit asta. Pentru că am luptat împreună şi ne-am bucurat împreună, vă mulţumim din nou. Dar acum a venit vremea să demonstrăm că putem şi mai mult. Mergem la cea mai grandioasă competiţie sportivă din lume, Jocurile Olimpice. O parte din cei de atunci, alături de noi talente. Poate că nu suntem staruri, dar vrem să devenim şi să vă facem mândri.

Poate că nu suntem nici acum favoriţi, dar când am fost?! Poate nu avem vedete şi cote de piaţă, dar nici nu avem nevoie. Pentru că noi plecăm în Japonia cu voi în spate şi cu tricolorul pe noi. Şi mai ştim un lucru, ştim sigur, ştim cu mintea şi cu inima! Ce urmează se întâmplă o dată în viaţă şi reprezintă o moştenire pentru generaţii. Dacă voi, românii din ţară şi din toate colţurile lumii, credeţi iarăşi în noi, ne faceţi iarăşi puternici. Atunci sigur ne vom bucura împreună la final. Dacă la Tokyo luptăm împreună, visul medaiei nu o să mai fie un vis. E vremea să fm mândri de tricolori. E vremea noastră. Hai, România!”, au transmis tricolorii întru-un mesaj comun, postat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Reclamă

România, după 57 de ani la Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc între 21 iulie şi 7 august. Naţionala de fotbal a României face parte din grupa B alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Se vor califica în sferturile de finală primele două clasate din grupă. În următoarea fază, tricolorii pot întâlni o echipă din grupa A, din care fac parte Franţa, Japonia, Mexic şi Africa de Sud.

Lotul României pentru Jocurile Olimpice

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța), Mihai Popa (Astra), Ștefan Târnovanu (FCSB);
FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo București), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (Farul Constanța), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanța), Florin Ștefan (liber);
MIJLOCAȘI: Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton/Anglia);
ATACANȚI: George Ganea (Farul Constanța), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România va juca după 57 de ani la Jocurile Olimpice
  • Tricolorii, în grupă cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și