Închide meniul

Jose Mourinho, impresionat de un jucător din naţionala României. "M-a chemat ca să mă întrebe despre el"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 16:39

Jose Mourinho, impresionat de un jucător din naţionala României. "M-a chemat ca să mă întrebe despre el"

DPA Images / Neil Hall via Hepta

Jose Mourinho, impresionat de Ionuţ Radu, după Portugalia-Romania din 2018

Momentul a auvt loc în 2018, când Ionuţ Radu juca la naţionala de tineret. Mourinho l-a sunat pe Giovanni Becali după meciul în care România a învins dramatic în Portugalia, cu 2-1, cu un jucător în minus pe teren. Radu a apărat un penalty pe final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho, impresionat de Ionuţ Radu

"Contra Portugaliei, în 2018, cu un jucător eliminat, cu Rădoi antrenor, că el a calificat echipa. Am rezistat din minutul 70, în zece oameni, apărând acel avantaj. Ceea ce nu am arătat acum (n.r. Armenia – România 3-2).

Pe baza acelei semifinale am crezut că putem avea o echipă naţională mare, cu care să avem rezultate. Nu am avut şi nu o să avem. După meci (n.r. Portugalia-România), m-a chemat Mourinho. M-a întrebat despre Ionuţ Radu, că a făcut imposibilul", a povestit Giovanni Becali, potrivit telekomsport.ro.

După calificarea cu emoţii, România a ajuns în semifinale la Europeanul de tineret din 2019. Acum, micii tricolori conduşi de Mutu s-au oprit în grupe, deşi nu au fost învinşi într-o grupă de foc.

Giovanni Becali: "Mutu a avut un handicap mare"

"Dacă stăm să analizăm ce a făcut Rădoi la turneul final şi ce a făcut Mutu la turneul final, Mutu a avut un handicap mare, mă gândesc la jucătorii pe care i-a avut. I-a lipsit un singur jucător în care el credea, Costache de la CFR. Credea că e vârful lui, dar nu e vârf, joacă 9 fals, un 11, un 10 şi jumătate.

Reclamă

Am jucat cu Olanda, nu că am luat un punct, puteam să-i batem. Am avut două ocazii în repriza a doua, puteam să-i batem. E adevărat că puteam primi şi noi gol în prima repriză, dar puteam să batem Olanda. Am fi putut să batem Germania cu puţin tupeu şi cu jucătorii obosiţi. Aşa am auzit, că mulţi erau obosiţi", a mai spus Giovanni Becali.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și