Închide meniul

Juan Cala, reacţie categorică după ce a fost acuzat de rasism în Cadiz – Valencia. "Este un linşaj!" Ibericul îşi caută dreptatea în instanţă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2021, 11:23 / Actualizat: 22 mai 2022, 20:01

Juan Cala, reacţie categorică după ce a fost acuzat de rasism în Cadiz – Valencia. "Este un linşaj!" Ibericul îşi caută dreptatea în instanţă!

Juan Cala a fost acuzat de rasism

Juan Cala, acuzat că a folosit cuvinte rasiste / Profimediaimages

Juan Cala, jucătorul de 31 de ani, de la Cadiz, care a fost acuzat de rasism de Mouctar Diakhaby, a ţinut să asigure că este nevinovat şi că, dacă se va dovedi contrariul, se va retrage din fotbal. Nu înţelege reacţia francezului şi anunţă că va lua măsuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Cala, acuzat de rasism de Mouctar Diakhaby

Niciodată nu m-am adresat către el cu cuvântul ‘negru’. Ceea ce Diakhaby spune este fals. Dacă se adevereşte contrariul, voi renunţa la fotbal. Acum câteva zile am suferit un adevărat linşaj! Am locuit cu chinezi şi africani. Am fost în Guinea… sunt în stare de şoc!

Sunt două victime aici. Una care acuză, şi alta care este acuzată şi se consideră o victimă. Ar fi trebuit să rezolvăm ceea ce s-a întâmplat pe teren, până să se transforme într-un circ. Nu ştiu de ce Diakhaby a avut cea reacţie, se vede că am încercat să îl calmez şi să îi transmit că nu am spus ceea ce credea. 

Fotbalul se joacă fără spectatori! Erau 20 de camere pe stadion, mulţi jucători şi arbitrii. El spune că a fost insultat, dar nimeni nu a auzit aşa ceva. Sunt mari dubii în ceea ce-l priveşte„, a declarat Cala într-o conferinţă de presă, citat de Mundo Deportivo.

Jucătorul lui Cadiz a anunţat chiar că îl va da în judecată pe Diakhaby. Este dispus să facă tot ce depinde de el pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

Reclamă

Nu există rasism în Spania! De duminică am luat legătura cu avocaţii mei, iar ei strâng date pentru a deschide acţiunile legale. Am primit multe mesaje de susţinere. E clar că există un linşaj mediatic la adresa mea„, a precizat Juan Cala.

Diakhaby tocmai a precizat, pe contul său de Instagram, că Juan Cala i s-a adresat cu cuvântul ‘negru’.

A post shared by Mouctar Diakhaby (@mouctar_dkh)

Reclamă 4 / 0/3

Într-un incident similar a fost implicat şi Sebastian Colţescu. Românul a fost suspendat până la finalul sezonului după scandalul de rasism în care a fost implicat la meciul PSG – Başakşehir. Decizia a fost luată de UEFA. Colţescu i s-a adresat despre Pierre Webo cu cuvântul „negru”, atunci când a vorbit cu Ovidiu Haţegan, iar jucătorii campioanei Turciei au părăsit terenul.

Recomandări
  • Juan Cala, răspuns pentru Mouctar Diakhaby
  • Ce este dispus să facă jucătorul lui Cadiz

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și