Închide meniul

Juan Camara, ultimul ceas la Dinamo! ”Dacă mâine nu văd banii în cont, plec!”Cine îl dorește insistent pe spaniol

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 3 ianuarie 2021, 11:55

Juan Camara, ultimul ceas la Dinamo! ”Dacă mâine nu văd banii în cont, plec!”Cine îl dorește insistent pe spaniol

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Juan Camara este foarte aproape să plece de la Dinamo

Lotul lui Dinamo s-a reunit astăzi la Săftica sub comanda lui Ionel Gane, dar nu și spaniolul Juan Camara. Unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei din șoseaua ”Ștefan cel Mare”, Camara este dorit insistent de alte echipe din Liga 1, în frunte cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că spaniolul ar fi transmis un mesaj foarte clar conducerii lui Dinamo: ”Dacă mâine nu văd banii în cont, plec”, ar fi declarat el, conform celor de la ProSport.

Camara continuă să aștepte miracolul, deși nu este singurul jucător care nu s-a prezentat la reunirea lotului.

Juan Camara este foarte aproape de Universitatea Craiova

Informații de zilele trecute îl dau pe spaniol ca fiind foarte aproape de Universitatea Craiova. 

Din câte se pare, Cosmin Contra ar fi cel care l-a recomandat pe Camara la Craiova, iar Mihai Rotaru a părut încântat de idee. O vorbă bună pentru spaniol a pus și Gică Craioveanu.

Reclamă

Camara a fost format la Academia celor de la Villareal și a mai trecut în cariera sa pe la Barcelona B, Girona, Reus Deportiu, Miedz Legnica și Jagiellonia.

Camara a evoluat în 11 meciuri pentru Dinamo, reușind să marcheze două goluri și să le ofere colegilor două pase de gol.

El a prins o jumătate de oră pentru prima echipă a Barcelonei în sezonul 2015/2016: Contra lui Bayern Leverkusen în Champions League și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Juan Camara este cotat la 600.000 de euro de către site-ul transfermarkt.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și