Închide meniul

„Jucător, patron sau antrenor, ce e mai greu?” Gheorghe Hagi a dat răspunsul în Marca

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2023, 19:14

„Jucător, patron sau antrenor, ce e mai greu? Gheorghe Hagi a dat răspunsul în Marca

Echipa lui Gică Hagi şi-a aflat posibilii adversari din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

Gheorghe Hagi, campion cu Farul Constanţa / Hepta

„Jucător, patron sau antrenor, ce e mai greu?” Gheorghe Hagi a dat răspunsul în Marca. După ce a ieşit campion în România cu Farul Constanţa, Hagi a oferit un interviu cotidianului din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Hagi a fost întrebat de presa din Spania care meserie crede că este mai grea, iar fostul număr 10 al naţionalei României este de părere că este mai uşor să fii jucător, deoarece o funcţie de conducere este mai greu de gestionat.

„Jucător, patron sau antrenor, ce e mai greu?” Gheorghe Hagi a dat răspunsul în Marca

După ce s-a retras din activitate ca jucător, Gheorghe Hagi a devenit selecţionerul României. Ulterior, el le-a mai antrenat pe Bursaspor, Galatasaray, Poli Timişoara, FCSB şi Viitorul (actuala Farul Constanţa).

„O să fiu sincer, niciuna dintre aceste meserii nu este uşoară. Să fii jucător este un lucru individual, personal. Ca acţionar sau ca antrenor trebuie să manageriezi un grup, e un lucru mai dificil de făcut. Trebuie să ştii cum să vorbeşti şi cum să gestionezi grupul. Cred că e mai dificil să fii antrenor.

Jucătorul trebuie să aibă mare grijă de el, să fie atent, e un lucru personal. Ca antrenor trebuie să ştii să manageriezi grupul, să transmiţi un mesaj clar către toţi jucătorii şi să fii acolo ca lider al grupului. Pentru mine, ce transmit grupului este estenţial. Un antrenor de succes este acela care pune în practică tot ce spune şi jucătorii îl urmează”, a spus Gheorghe Hagi, pentru Marca.

Reclamă

„Vrei să fii antrenor la Real Madrid sau la Barcelona?” Cum a reacţionat Gică Hagi în Marca

Gică Hagi a reuşit să o facă pe Farul campioană în Liga 1. Spaniolii şi-au dorit să afle dacă visul celui mai bun marcator din istoria României este să revină pe Santiago Bernabeu sau pe Camp Nou.

„(Reporter: Ai foarte mult succes în România, dar vrei să progresezi și să vii în La Liga într-o zi? Sau te simți mai bine acolo unde ești acum?) Am spus-o deja. De ce să nu repet și ca antrenor ce am reuşit ca jucător? Sunt în România, dar sunt deschis către orice oferte. Să vedem ce se va întâmpla, în fotbal lucrurilese pot schimba de la o zi la alta.

(Reporter: Ai alege să antrenezi Real Madrid sau Barcelona?) Vorbim despre vise, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am jucat la ambele echipe, le iubesc pe amândouă. Nu se știe niciodată, dar trebuie să o luăm pas cu pas„, a mai spus Hagi pentru spaniolii de la Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi a analizat şi lupta din La Liga, câştigată de Barcelona. Managerul tehnic al Farului asigură că Real Madrid va redeveni o forţă, după perioada de mercato.

„Barcelona a fost mai bună, mai constantă şi mai echilibrată faţă de celelalte echipe din campionat. Real Madrid nu a mai fost la același nivel ca în trecut. Barcelona a construit o echipă care a meritat să câştige La Liga. Sunt sigur că Realul va transfera foarte mulţi jucători talentaţi pe fiecare compartiment. Madridul are un singur obiectiv, acela de a fi cel mai bun din lume. Vor aduce cei mai buni fotbalişti. Este un moment de tranziţie, pentru că trebuie schimbată echipa care a câştigat Champions League. Dar sunt sigur că se va descurca bine„, a mai spus „Regele”.

Gică Hagi a jucat la Real Madrid între 1990 şi 1992. Cu gruparea blanco a cucerit un singur trofeu, Supercupa Spaniei. Acelaşi trofeu l-a cucerit şi cu Barcelona, echipă în tricoul căreia a evoluat între 1994 şi 1996.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și