Închide meniul

”Jucătorii ăștia de la City și Villarreal, fără șut pe poartă!” Neagoe i-a taxat pe fanii lui Dinamo: ”Acum de ce nu dau foc?”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 14 noiembrie 2020, 20:33

”Jucătorii ăștia de la City și Villarreal, fără șut pe poartă!” Neagoe i-a taxat pe fanii lui Dinamo: ”Acum de ce nu dau foc?”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eugen Neagoe i-a taxat pe fanii lui Dinamo după meci

Eugen Neagoe, noul antrenor al giurgiuvenilor, a avut de făcut declarații incendiare după meci, atât la adresa jucătorilor lui Dinamo, cât și a suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cel mai tare m-a supărat că nu am câștigat jocul. Cred că puteam, băieții au făcut un efort fantastic, am jucat împotriva unei echipe bune care a fost atât de lăudată după perioada de transferuri că s-au făcut transferuri de la City și Villarreal și n-au dat un șut pe spațiul porții în prima repriză unui copil pe care l-am debutat astăzi și a făcut-o foarte bine cu încredere, cu personalitate, mă refer la Popa. 

Bravo lui, îl felicit pentru debut și pentru încrederea pe care a dat-o echipei. Pe băieți i-am felicitat în vestiar pentru atitudine, pentru efortul fantastic, inclusiv Budescu. Un jucător foarte valoros pe care îl cunoașteți foarte bine, dar și el s-a pus în slujba echipei în această seară și chiar a făcut un joc foarte bun”, a declarat tehnicianul.

Eugen Neagoe: ”Suporterii mi-au dat foc la Rin acum un an. Acum de ce nu dau?”

Neagoe a fost întrebat și despre situația de la Dinamo și a avut un răspuns acid referitor la suporterii din ”Ștefan cel Mare”.

”Nu aș vrea să comentez prea mult. Acești suporteri minunați pe care îi are Dinamo, în urmă cu un an de zile veneau și dădeau foc la Rin când am semnat eu cu Dinamo. 

Reclamă

Asta nu e nici din vina lui Cosmin, nici a acestor băieți care au venit și au făcut eforturi cu sufletul pentru a juca la Dinamo și acum văd că nu mai dau foc la nimic.

Eu le doresc multă baftă pentru că am mulți prieteni la Dinamo și colegi și jucători și le doresc tot binele din lume”, a punctat Neagoe.

Eugen Neagoe: ”Dacă Andrei Chivulete nu a văzut, nu a văzut!”

Astra a cerut penalty la o fază extrem de controversată, dar antrenorul Astrei a reușit să rămână echilibrat în declarații.

Reclamă 4 / 0/3

”Vă dați seama că mă supăr, dar sincer, sunt mai supărat că am primit gol. Conduceam cu 1-0, nu trebuia să ne speriem, puteam să mai marcăm. Penalty-ul clar pe care l-am avut și nu s-a acordat, chiar nu știu. Dacă Andrei Chivulete nu a văzut, nu a văzut, dar noi am pierdut două puncte în această seară.

Am fost foarte mulțumit de băieți, au respectat aproape în totalitate tactica, tot ce am vorbit în aceste zile. Au făcut un efort și o atitudine pe care trebuie să o avem la fiecare joc. Gândiți-vă că mai avem doi jucători de națională, titulari de drept, care nu au evoluat azi.

Îmi doresc să câștigăm toate jocurile. Rămâne să vedem dacă și putem. Dacă aveam VAR poate se acorda penalty și probabil că reușeam să înscriem și plecam cu cele trei puncte din Ștefan cel Mare”, a încheiat Eugen Neagoe.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și