Închide meniul

OFICIAL! Jude Bellingham a fost prezentat de Real Madrid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2023, 13:59

Reclamă
OFICIAL! Jude Bellingham a fost prezentat de Real Madrid

Jude Bellingham a fost prezentat oficial de Real Madrid

Twitter

OFICIAL! Jude Bellingham a fost prezentat de Real Madrid. Starul englez este primul mare transfer realizat de Florentino Perez în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a oficializat primul mare transfer al verii. Starul englez de 19 de ani, Jude Bellingham, a fost prezentat oficial.

OFICIAL! Jude Bellingham a fost prezentat de Real Madrid

„Jude Bellingham e noul jucător al lui Real Madrid. Unul dintre cele mai mari talente din lume, un mijlocaș care se alătură nouă de la Borussia Dortmund și sosește la Madrid după ce a fost votat cel mai bun jucător din Bundesliga în sezonul 2022-2023. Fotbalistul de 19 ani e deja un titular de drept în naționala Angliei.

Bellingham se alătură lotului condus de Carlo Ancelotti după 3 ani petrecuți în Germania. În cel mai recent sezon, a avut cele mai bune cifre pentru Dortmund (14 goluri în toate competițiile).

A înscris la debut pentru trupa germană în septembrie 2020 și a devenit la momentul respectiv cel mai tânăr marcator din istoria grupării”, se arată în comunicatul emis de Real Madrid.

Reclamă

Cum l-a convins Real Madrid pe Jude Bellingham să semneze!

Potrivit marca.com, Jude Bellingham a fost sedus de ideea de a juca la mijlocul terenului alături de Luka Modric, Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Dani Ceballos și Federico Valverde.

Real Madrid are o linie de mijloc foarte puternică, dar nu ar trebui să constituie o problemă pentru tânărul star englez să îşi asigure locul în primul 11 în cele mai multe partide ale madrilenilor. Evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 120 de milioane de euro, Real Madrid a dat lovitura cu tânărul de 19 ani.

Englezul a semnat pe 6 ani cu formaţia de pe Santiago Bernabeu. Madrilenii vor plăti 103 milioane de euro pentru aducerea internaţionalului englez, aşa cum a anunţat Borussia Dortmund. Pe lângă cele 103 milioane de euro, suma de transfer plătită de Real Madrid, Borussia Dortmund mai poate primi bonusuri de până la 30% din suma stabilită, potrivit comunicatului emis de clubul din Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit lui Fabrizio Romano, salariul lui Jude Bellingham va fi în jur de 10-12 milioane de euro pe sezon, salariu pe care l-a acceptat încă din luna aprilie.

În 132 de partide în care a evoluat pentru Dortmund, Bellingham a înscris 24 de goluri şi a oferit 25 de pase de gol. În perioada petrecută în Germania, englezul a cucerit Cupa Germaniei alături de BVB în sezonul 2020/21.

În sezonul trecut, Bellingham a evoluat în 42 de partide, marcând 14 goluri în toate competiţiile. Borussia Dortmund a ratat cucerirea titlului în Bundesliga, după ce a remizat pe teren propriu cu Mainz, în ultima etapă, în timp ce Bayern Munchen a bătut la Koln.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și